Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:
2009. szeptember 16. 20:48 | PP-Eletforma

KÜLÖNLEGES

Ehető mozijegy a Moziünnepen!

A szeptember 17-20. között megrendezésre kerülő Moziünnep új és különleges szolgáltatással kedveskedik a filmrajongóknak. A mozijegyekkel nem „csak” filmeket nézhetnek, hanem jól is lakhatnak.

Az ötletgazda, Huszár Gábor a Pizza Oscar marketing igazgatója szenvedélyes moziba járó, így született az ötlet.
„Valóban mozifüggő vagyok, nem tagadom. Fantasztikus kezdeményezésnek tartom a Moziünnepet, első évtől kezdődően lelkes látogatója vagyok”.
A mozi iránti rajongás szülte az ehető mozijegy ötletét.
„Tulajdonképpen igen. A mozi iránti rajongás ihlette az étterem nevét is, innen a Pizza Oscar név. Mivel az étterem az elmúlt hónapokban a hazai művészvilág kedvelt
találkozó helye lett, így létrehoztuk az első hazai Pizza Oscar díjat, amelyet szakmájában kiemelkedő teljesítményt nyújtó, ismert és elismert művészek vehetnek majd át. A díjazottak listáját egy háromfős kuratórium állítja össze, akik közül a vendégek szavazhatnak. A díjazottak aláírása és fotója felkerül az étterem Pizza Oscar díj falára, illetve névadói lesznek az általuk kedvelt alapanyagokból összeállított pizzának.”
A másik fontos kapcsolódási pont a jótékonysági vonal, amely számomra, a Moziünnep estében példaértékű, hiszen a rendezvény szórakozási lehetőséget nyújt mindazok számára, akik évközben nem tudják megfizetni a teljes árú mozijegyet.

A Pizza Oscar nemrégiben, 2009 áprilisában nyitotta meg kapuit, de a kezdetektől fogva fontosnak tarjuk az extra, emberközpontú szolgáltatásokat. Házhozszállítást igénylő vendégeink között csodálatos álomutazások kerülnek kisorolásra; Mallorcára, Rodoszra, Krétára, Jordániába vagy akár Egyiptomba is eljuthatnak egy-egy nyaralás keretében.
A Margit híd lezárása hatalmas forgalmat és persze dugót okozott a Lánchídon. A hídhoz közeli Nádor utcában kora reggeltől késő estig lépésben haladnak az autósok, gyakori az ordibálás, veszekedés. Az utcában lévő éttermünkből rendszeresen pizza falatkákat osztogatunk a dühös autósoknak. Azóta nyugodtabb a környék, de lehet, hogy csak azért nem kiabálnak, mert tele a szájuk”- tette hozzá Huszár Gábor.

”Az ehető mozijegy ötletét tehát a közös adni akarás szülte. A Moziünnep 2009 és a Pizza Oscar közös megmozdulása, amelynek keretében pizzarendelés, vagy éttermi
fogyasztás esetén minden Moziünnep 2009 ideje alatt, a Corvin moziban vásárolt mozijegy árával azonos összegű kedvezmény kerül levonásra a Pizza Oscarban a pizzák listaárából, a mozijegy bemutatása esetén. Mindezen túl, az ilyen módon felhasználásra kerülő mozijegyek is részt vesznek a Pizza Oscar utazási játékában, amelynek keretében egy jordán álomutazás kerül kisorsolásra.”
„Az ehető mozijegy kedveskedik testnek, léleknek, örülnék, ha jövőre, minket követve számos étterem, pizzéria, csatlakozna a kezdeményezéshez”- tette hozzá Huszár Gábor.

kulcsszavak:


Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:

Hírek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!