Facebook hozzászólás
266

Egymásnak feszült Weisz Fanni és Iszak Eszti

Egymásnak feszültek hazánk gyönyörű lányai, és széles vállú férfiak mezébe bújva próbálták ki, milyen az amerikai focisták élete. Weisz Fanni, Iszak Eszti és Péter Szabó Szilvi az edzés után megállapították: inkább pompomlányok lennének, mint amerikai futball játékosok…


Gyors futás, taktikai fegyelem, nyers erő, ütközések – amerikai foci mezt öltöttek magunkra hazánk szépségei!
Minden lány eljátszott már a gondolattal, milyen lehet a fiúk bőrébe bújni, ahogy Bella, a Nickelodeon új sorozatának hősnője is. Csinos szurkolóruháját cseréli fel az amerikai foci jellegzetes mezére, komoly kihívás elé állítva ezzel magát.
Weisz Fanni, Péter Szabó Szilvi és Iszak Eszti szintén úgy döntöttek, belekóstolnak az amerikai foci világába: a csinos lányokat elsőként az tette próbára, hogyan vegyék fel a szűk pólót a hatalmas vállvédőkre.

Inkább pom-pom lányok lennének

„Elképesztően vicces volt, ahogy a három törékeny lány belebújt ezekbe a hatalmas védőfelszereléssel is ellátott mezekbe, de azt hiszem mindent megtettünk, hogy ne tűnjünk nagyon amatőröknek. Korábban sosem próbálkoztam ilyen kemény sporttal, a tánc sokkal közelebb állt hozzám, a hip-hoptól a balettig mindent kipróbáltam” – mesélte Iszak Eszti. „Nem voltam egyik iskolai sportcsapat tagja sem, de gimiben mindig néztük a felsős fiúkat a csajokkal” – emlékezett vissza a műsorvezető, aki most Weisz Fannival nézett farkasszemet. Összetűzés helyett természetesen nevetésbe fulladt a program, pedig Fanninak nem ismeretlen a futball világa.

Nem áll messze se Fannitól, se Szilvitől a férfias sport

„A bátyámmal sokat rúgtuk a labdát gyerekként, de emellett az egész család nagy focirajongó. Nagyapám fiatalkorában rendszeresen focizott, keresztanyám férje pedig Dárdai Pali, tehát a családból hozom a sport szeretetét. A magyar foci persze teljesen más, mint az amerikai, ez keményebb, durvább, nem hiszem, hogy csinálni tudnám. Tetszik, ahogy a Nickelodeon Bella-ja legyőzi az akadályokat, mint amerikai focista, de bevallom, a pompomlánykodás inkább érdekelne – ha lehetőségem lenne rá, biztosan kipróbálnám” – árulta el a gyönyörű modell, aki azt is bevallotta, hogy amikor ideges vagy stresszes, kedve lenne egy bokszzsákot ütögetni.

A lányok a pályán is csinos nők maradtak

Péter Szabó Szilvitől teljes mértékig távol állnak az erőszakos sportok, ettől eltekintve fiúsabb mozgásformákat is kipróbált. „Nem szeretem az agresszivitást, bár azt mondják, a női kézilabda sokkal keményebb, mint a férfiaké, és ezt a bőrömön tapasztaltam meg gimis koromban” – mesélte az énekesnő, aki a hokitól kezdve a kosárlabdán át a tánc különféle válfajaiig mindent kipróbált, ami suli utáni foglalkozás keretében űzhető volt.

Így még nem láttad Dukai Reginát! De Muri Enikőt se!
Kevés olyan fontos dolog van az életben, mint a barátság. Tolvai Reni, Dukai Regina és Muri Enikő is szívesen „bandázott” iskolásként: Regináék végrendeletben hagyták egymásra plakátgyűjteményüket, Reniék színes frizurákban pompáztak, Enikő pedig egyszer egy kismadarat is megmentett barátnőivel. De ilyen cuki képeket eddig még nem mutattak magukról.

„Mindent csináltam, csak ne kelljen otthon tanulni. Olyanról akkor persze csak a névében hallottunk, hogy amerikai foci vagy pompomlányok, de biztos beálltam volna a szurkolócsapatba is, csak hogy megússzam a házi feladatot” – nevetett az énekesnő, aki egyetértett Esztivel és Fannival abban, hogy bár hatalmas élmény volt az amerikai focisták mezét viselni és elképzelni, milyen lehet kőkemény férfiak módjára küzdeni a pályán, maradnak a békésebb, lányosabb sportoknál, mint a futás vagy a tánc.

 

 

 



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!