Facebook hozzászólás
653

Egy pár lett Szebeni István és Kandász Andrea

OlimpiÁSZ címmel új tematikus műsor indul a TV2-n július 3-án vasárnap 10 óra 5 perckor. A riói olimpia előtt a tömegsport népszerűsítése és az egészséges életmód lesz a magazin központi témája. A legnagyobb példaképek adnak ötleteket mindazoknak, akik sportolnak és azoknak, akik szeretnék elkezdeni.

Kandász Andrea és Szebeni István, Kép: TV2
Kandász Andrea és Szebeni István, Kép: TV2

Az OlimpiÁSZ két műsorvezetője Kandász Andrea és Szebeni István lesznek, akik magyar olimpiai aranyérmes legendákkal idézik fel a siker felemelő pillanatait. Bepillantást nyerhetünk az aranyesélyesek riói felkészüléseibe, megmutatják, hogy milyen programokkal segíti a Magyar Olimpiai Bizottság a versenyzőket és az ifjú tehetségeket. A nézők választ kapnak arra is, hogy miért hagyta majdnem abba az úszást Kovács Ági 12 évesen, miért borotválkozik Kemény Dénes minden nagy meccs előtt, és hogyan készül az olimpiai himnusz.

Borkai Zsolt, a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke beszél majd dopping-kérdésről, a riói felkészülésről, fair playről, edzőkről és arról is, mennyit ér egy aranyérem.

– Gyerekkoromtól végigkövettem az olimpiai játékokat szurkolóként, imádok sportolni és édesanyaként, nőként is mindig érdekelt a sport jótékony hatása – mondta Kandász Andrea.

Hallottad?
Iszak Eszti folyamatosan a második randira készül! A részleteket itt találod!

A műsorban bemutatják, hogy mi a trendi viselet a versenypályákon, lehet-e sminkben olimpiát nyerni, hogyan készül a formaruha, és hogyan lehet együtt élni a világ legjobbjaival? Sztárok, szakemberek, feleségek, anyukák sztoriznak minderről, miközben számos hasznos egészségügyi, életvezetési tanács hangzik el a műsorban: hogyan fogyókúráznak az olimpikonok, milyen sportágat válasszon a szülő a gyermekének, és főleg mikor, ha bajnokot szeretne nevelni belőle?

 



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

STÍLUS

1 / 630

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!