Facebook hozzászólás
317

Dr. Plüssi március 6-ától rendel

A Dr. Plüssi: Játék kórház című kedves animációs sorozat új epizódokkal jelentkezik márciusban.

Dr. Plüssi, filmkocka, Kép: Disney
Dr. Plüssi, filmkocka, Kép: Disney Junior

Zökkenőmentesen működik a gyengélkedő játékok és plüssállatok gyógyulását segítő kórház, de egyre több a beteg, így a 6 éves kis doktornőnek, Dr. Plüssinek és Hallie-nek extra segítségre van szüksége…

Rendet tesznek a született szobalányok
Szókimondó, álmodozó, szívdöglesztő házvezetőnők, akik Beverly Hills legbefolyásosabb családjainál dolgoznak. A talpraesett üdvöskék természetesen nemcsak a házakat tartják rendben, hanem jómódú munkaadóik életébe is bepillantást engednek a TV2-őn.

Dr. Plüssinek mindenre van gyógymódja, illetve nagy dózisú szeretetet, törődést és az egészséggel kapcsolatos leckéket nyújt nem csupán az udvaron található klinikát látogató játékok, hanem a tévé képernyője előtt ülő gyerekeknek is.

A sorozat tehát kihangsúlyozza, hogy mennyire fontos, hogy vigyázzunk magunkra és másokra, illetve felvonultatja a Disney történetmesélés elmaradhatatlan elemeit is: a fantáziát és a vágyak beteljesülését.

A sorozat alkotója és executive producere, Chris Nee, valamint a rendező, Norton Virgien neve garancia a minőségre, ugyanis mindketten Emmy-díjasok.

Nézd Te is az új részeket március 6-tól minden hétköznap 14:30-kor a Disney Junior csatornán.



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

PÉLDA-KÉP

1 / 258

KUL-TOUR

1 / 158

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!