Facebook hozzászólás
302

Boldog karácsonyt kíván a Piac&Profit!

Száz családnak küldtünk ajándékot! A Piac és Profit valamennyi munkatársa egy emberként döntött úgy, hogy szeretne segíteni rászoruló családokon. Látva az igyekezetet, a társaság vezetői  úgy döntöttek, hogy jól megtoldják az összegyűjtött pénzt, és az üzleti partnerek megajándékozására szánt összeget is „ebbe a kalapba” tették.      

Az átadók: Huszár Dóra marketing vezető, Polákvics Zsófi titkárságvezető
Az átadók: Huszár Dóra marketing vezető, Polákovics Zsófi pénzügyi, és titkárságvezető

Az ötlet marketinges vezetőnktől, Huszár Dórától származott. Több lehetőséget is felvetett. Ezek közül a Termelőkkel a rászorulókért címmel indított adománygyűjtő akciót választottuk a Mikulásgyáron keresztül.

A NekedTerem csapatának célja, hogy a magyar kistermelők kertjéből egyenesen a vásárlók asztalára juttassa a válogatottan jó minőségű, tartósítószer mentes zöldségeket, gyümölcsüket. Decemberben akciót szervezetek a Mikulásgyár és a Magyar Vöröskereszt támogatásával, amivel rászoruló családoknak, hajléktalanoknak gyűjtöttek élelmet. Így akciónkkal az adományozáson túl a hazai termelőket is támogattuk, és bízunk benne, hogy egyre többen ismerkednek meg az egészséges, magyar háztáji gazdálkodásból származó zöldségekkel, gyümölcsökkel.

Adományozó ötletünkhöz a társaság vezetői is csatlakoztak. Alaposan kiegészítették az összeget, és így száz családnak küldhettünk élelmiszereket ezen a karácsonyon. Kiadónk tulajdonosai úgy gondolták, hogy ezúttal azt a pénzt, amit az üzleti partnerek megajándékozására szánnának, azt  inkább jótékonysági akciónk támogatására fordítják! Sokkal jobb helye lesz ott… Az adomány átadásáról még egy oklevelet is kaptunk!

Őszintén reméljük, hogy tudtunk segíteni, enyhítettük napi gondjaikon – legalább most!

Nagyon boldog karácsonyt kívánunk – ismeretlenül is – nekik, és valamennyi olvasónknak!



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

STÍLUS

1 / 630

PÉLDA-KÉP

1 / 258

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!