Facebook hozzászólás
348

Belle és Sébastien – itt a folytatás

Nagyon izgisen indul november 3-án az iskolai őszi szünet. Talán az idősebbek még emlékeznek, a fiataloknak pedig vadi új esemény lesz a filmszínházakban most startoló Belle és Sébastien – A kaland folytatódik című mozifilm. A produkció alapját az egykori TV-sorozat képezi, és a forgalmazó szerint – várhatóan – a mostani mozi is siker lesz!

Belle és Sebastien, Kép: sajtóanyag
Belle és Sebastien, Kép: sajtóanyag

1945. szeptember. A kis francia hegyi faluban mindenki boldogan ünnepli, hogy véget ért a Második Világháború. Sébastien tízéves lett. Ő és Belle türelmetlenül várják Angelina hazatérését, de hiába. Angelia érkezése helyett egy szörnyű hír éri el Saint Martin-t: Angelina repülőgépe lezuhant a hegyek között. A hír hallatára az egész falu gyászba borul, kivéve Cézárt, Sébastien-t és természetesen Belle-t, akik biztosra veszik, hogy a lány él és várja a segítséget a hegyek között a roncs közelében. Sébastien nagyapja ráadásul ismer is valakit, aki segítségükre lehet Angelina felkutatásában. De mielőtt Sébastien, Belle és Cézár eljuthatnának Angelina repülőjének roncsihoz számtalan veszéllyel és konfliktussal kell szembenézzenek, és egy kis ravaszságra is szükségük lesz. A kaland folytatódik…

A történet folytatásában Sébestien új barátokra lel, valamin olyan titkok is napvilágra derülnek, amelyek alapjaiban hoznak változást Sébastien és Cézár életében. Az új helyzet még szorosabbra fűzi Belle és Sébastian kapcsolatát, tovább mélyítve barátságukat, összetartozásukat, megerősítve bennünk, hogy soha többé nem válhatnak el…

Újra száll a kicsi páva
Negyedszerre indítja útjára az MTVA a Fölszállott a páva népzenei és néptánc tehetségkutató műsort. Idén ismét a gyerekeké lesz a főszerep. Az előzetes válogató után balatoni felkészítő táborban voltak a gyerekek. November 4-én 19.30-kor kezdődnek az élő elődöntők. A győzteseket december 16-án hirdetik ki.

Az eredeti történet páratlan sikere nyomán Belle és Sébastien megható kalandjai egy új fejezetben folytatódnak. A korábban megismert szereplők új kalandokkal és izgalmakkal néznek szembe, ahol ismét próbára kell tegyék bátorságukat, barátságukat és ismét tanúbizonyságot kell tenniük emberségből. A kalandokban pedig Sébastien családi titkaira is fény derül. Az új történetet rendező Christian Duguay neve, akit A harc mestere, A sakál árnyéka vagy a Gyújtóhatás filmjei kapcsán ismerhetnek a hazai filmrajongók, garancia az első résznél is izgalmasabb és akciódúsabb filmre.



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

1 / 3 454

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!