Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:
2016. január 16. 17:00 | PP-Eletforma

ELNÖKÖS EPIZÓD

Barack Obama, a túlélősztár

Vasárnap este érkezik a Bear Grylls: Sztárok a vadonban különkiadása, a várva várt „elnökös” rész a Discovery Channel műsorára. Bear Grylls, a túlélőguru nem kisebb feladatra vállalkozott, mint hogy elviszi Barack Obamát, az Amerikai Egyesült Államok elnökét egy hosszú hétvégére… a zord alaszkai vadonba!

 

Barack Obama és Bear Grylls túlélős szakértő a vadonban, Kép: flickr

Bear Grylls és Barack Obama, Kép: flickr

A Bear Grylls: Sztárok a vadonban második évadának nyitányaként Obamát és Bear Gryllst háromnapos túlélőtúrára kísérhetjük el, és láthatjuk többek között a folyóból kifogott nyers lazacot együtt sütögetni. Bear Grylls szokásos túlélési trükkjeit mutatja meg, miközben a bevállalós amerikai elnök asszisztál hozzá. Obamának más célja is volt a közös műsorral és a vadonban kalandozással: a klímaváltozás természetre gyakorolt hatására is szerette volna felhívni a figyelmet.

A sorozat második évada március elején érkezik majd a magyar Discovery Channelre. Minden epizódban egy-egy híresség – Kate Winslet, Kate Hudson, Ed Helms, James Marson – indul kalandra Bear Gryllsszel, hogy tesztelje saját túlélési képességeit, és megtudja, hol rejtőznek mentális és fizikai határai.

Adás január 17-én este 8-kor, a második évad epizódjait március 7-étől vetíti a Discovery Channel 22 órakor!

Azt olvastad, hogy sikeresen fogattak filmet a világ egyik legkülönlegesebb nagymacskájáról, a hópárducról Nepálban?

 Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:

Hírek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!