Facebook hozzászólás
319

Bambi bédi

Mától már megnézheted a Fővárosi Állat- és Növénykert legkisebb gyermekét, a szerdán hajnalban született kiselefántot. A borjút azért nem egész nap, hanem „csak” délelőtt 10-től délután 2-ig láthatod! A kicsi egészséges, rendesen táplálkozik, és már az is kiderült róla, hogy kisfiú. A nevéről szavazhatsz!

Sikeresen megtalálta anyja emlőit, és rendszeresen táplálkozik a szerdán hajnalban született kiselefánt a Fővárosi Állat- és Növénykertben. Mivel a jövevénnyel, az anyaállattal, illetve a kicsi velük együtt lévő nővérével is minden rendben van, ezért az Állatkert úgy határozott, hogy már szombaton – azaz november 11-én – megnyitják az elefántborjúnak is otthont adó csarnokot a nagyközönség előtt.

Kiselefánt született, Kép: Fővárosi Állat- és Növénykert
Kép: Fővárosi Állat- és Növénykert

A kiselefántot az első napokban még csak a nyitvatartási idő egy részében, délelőtt 10-től délután 2-ig lehet megtekinteni. Az elefántcsarnok bejáratánál szolgálatot teljesítő állatkerti munkatársak kisebb csoportokban engedik majd be a közönséget az épület nézőterére.

Tina tigrislovacskája
Ez még tavasszal történt, de Cukorka is cuki! A Fővárosi Állat- és Növénykert április 15-én született kis lakója azóta is boldogan szaladgál, és hancúrozik a kifutóban.

Onnan a kiselefántot, az anyaállatot, illetve a kicsi csaknem ötéves nővérét is látni lehet. Természetesen mindenkinek felhívják a figyelmét arra, hogy a „szülőszobában” való látogatáskor a hangoskodást és a fotózásnál a villanófény használatát az állatok nyugalma érdekében kerülni kell!!! Téged is kérünk, hogy tartsd be az utasításokat!

A Fővárosi Állat- és Növénykert pénteken azt is bejelentette, hogy az elefántborjú kisfiúnak bizonyult, és hogy a jövő hét elejéről lehet majd szavazni a nevére az Állatkert honlapján.

 

 



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

STÍLUS

1 / 630

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!