Facebook hozzászólás
312

Balázs nem ugrál!

Ismét felröppent a hír, hogy az RTL sztárja elhagyja a csatornát. Mind Sebestyén Balázs, mind a társaság cáfolta az információt!  

Az RTL Klub és műsorvezetői számos alkalommal találkoznak különböző, a sajtóban megjelenő pletykákkal. Ezek egy része annyira alaptalan, hogy érdemben nem is lehet reagálni rájuk – így reagált a csatorna egy mai sajtóhírre.

Dombóvári István és Sebestyén Balázs, a Hungary's Got Talent műsorvezetői, Kép: RTL
Dombóvári István és Sebestyén Balázs, a Hungary’s Got Talent műsorvezetői, Kép: RTL
Sebestyén Balázs 12 éve az RTL Klub meghatározó arca, számos sikerműsort vezetett a piacvezető csatornán és ez nem fog változni 2016-ban sem: „A sajtóban megjelenő pletykák alaptalanok, nem környékeztek meg és nem is tárgyaltam senkivel, hogy a jövőben más televíziós társaságnál folytassam a pályafutásom. Sőt, a héten vadonatúj RTL-es műsorokról egyeztettünk. Ezekről hamarosan, a megszokott módon tájékoztatja a közvéleményt a csatorna. Tehát röviden annyit mondhatok: maradok az RTL Magyarországnál” – nyilatkozta Sebestyén Balázs az eset kapcsán.
Tudod mit keres Soma gésa pongyolában a Készhelyzet színpadán?


Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

1 / 3 454

GASZTRO

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!