Facebook hozzászólás
477

Az Isten pénze Zalaegerszegen

Premier Zalaegerszegen! A Hevesi Sándor Színházban mutatják be a Dickens Karácsonyi ének című kisregénye alapján készült Az Isten pénze című musicalt. A rendező: Moravecz Levente. 

 

Scrooge, a dúsgazdag, hideg szívű vállalkozó egy magányosan eltöltött karácsony este szembesül saját életével. Minden, amit addig felépített, a kis nincstelen árvából lett milliomos egyszerre megkérdőjeleződik. Korábbi társa, Marley, szellem alakban végigkíséri életének fontosabb állomásain, és megmutatja: ahogy a zsebeit egyre dagadtabbra tömte, úgy ürítette ki a szívét. Erre döbben most rá és arra, hogy ha már nincs is visszaút, folytatni lehet másképp.

MÜLLER Péter Sziámi; MÜLLER Péter; BESENCZI Árpád
Kép: MTI/Varga György

A darab apró csodákról szól, amelyek végig kellene, hogy kísérjék életünket.

Talán soha nem volt még ennyire aktuális Dickens Karácsonyi ének című kisregénye, és az abból készült musical, Az Isten pénze.

Zalaegerszeg, 2018. október 17. Bellus Attila (a lépcsõn, k) Ebenezer Scrooge és Besenczi Árpád (a lépcsõ mellett jobbról) Marley szerepében Tolcsvay László, Müller Péter és Müller Péter Sziámi Isten pénze címû musicaljének próbáján a zalaegerszegi Hevesi Sándor Színházban 2018. október 16-án este. A színdarabot október 19-én mutatják be Moravetz Levente rendezésében. MTI/Varga György
Kép: MTI/Varga György

A színpadi változatot Müller Péter írta, a dalszövegek Tolcsvay Lászlót és Müller Péter Sziámit dícsérik. Bellus Attila Ebenezer Scrooge-ot, Besenczi Árpád Marleyt alakítja. A darabot ma este mutatják be. A rendező: Moravecz Levente.

Töltsük meg aranyló élményekkel az őszt
Ősszel utazni nemcsak azért jó, mert kevesebben kirándulnak, de azért is, mert vége a főszezonnak, és kedvezőbb áron tudunk szállásokat foglalni. Az idei év nem szűkölködik hosszú hétvégékben, ősszel kétszer is több napot pihenhetünk. Legyen szó bel- vagy külföldről, érdemes autóba pattanni, kiszakadni a megszokott hétköznapokból és feltöltődni még a téli hideg előtt. Az időjárást figyelve nem árt, ha becélzol egy jó kis wellness-központot, ahol egy esetleges hidegfont sem akadályoz meg a tökéletes kikapcsolódásban! Indulhatunk?


Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

PÉLDA-KÉP

1 / 258

KUL-TOUR

1 / 158

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!