Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:
2016. január 23. 17:00 | PP-Eletforma

HEGEDŰVIRTUÓZ

Áprilisban debütál Edvin Marton a Rock Symphony-val

Edvin Marton magyar gyökerű, világhírű hegedűművész rock zenekarával adja elő legújabb albuma, a Rock Symphony dalait 2016. április 17-én a Budapesti Kongresszusi Központban az év crossover koncertjén!

Edvin Marton a jégen, Kép: wikimedia

Edvin Marton a jégen, Kép: wikimedia

Felejthetetlen, izgalmas koncertshow keretein belül hallhatja először élőben a magyar közönség Edvin Marton új albumának, a Rock Symphony-nak legnagyobb slágereit 2016. április 17-én a Budapesti Kongresszusi Központban.

A magyar származású világhírű hegedűművész ötvözi a klasszikus és a rock hangzást, amelynek köszönhetően egyedi hangzásvilágot, különleges zenei atmoszférát teremt a koncertjein.
Edvin Marton rock zenekarával előadja majd mások mellett a Bohém Rapszódiát a Queen-től, a Nothing Else Matters-t a Metallicától, a Clocks című dalt a Coldplay-től, valamint Vivaldi egy művét is színpadra idézi.

Antonio Stradivari
Olasz hegedűkészítő, szakmájában a mai napig a legjobbnak számít. Nevének latin változata, egyben az általa készített vonóshangszerek neve: Stradivarius. (Forrás: Wikipédia)

Az est különlegessége még, hogy az év crossover koncertjén Edvin Marton egy 1699-es Antonio Stradivari hegedűn játszik, melynek értéke csaknem 7 millió dollár!

Ugye tudod, hogy Oscarra jelölték a Saul fiát?!


Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:

Hírek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!