Facebook hozzászólás
350

Amikor elengedi magát Sebestyén Balázs

Visszatér az RTL Klub képernyőjére Sebestyén Balázs nagy sikerű game-showja, a Gyertek át! A legújabb évad első adásában, pénteken, 21.30-tól Hajdú Péter, Hajós András, Kabát Peti, Kiss Ramóna, Szabó Zsófi és Vadon Jani ül majd be Sebestyén Balázs nappalijába.

Sebestyén Balázs és Hajós András, Kép: RTL
Sebestyén Balázs és Hajós András, Kép: RTL

Péntek esténként ismét népszerű hazai sztárok gondoskodnak majd a szórakoztatásról az RTL Klub képernyőjén. Március 3-tól számos újdonsággal és különkiadásokkal tér vissza Sebestyén Balázs nagy sikerű game-showja, a Gyertek át!. Most pénteken 21.30-tól a két civil játékos mellett a Hajdú Péterből, Kiss Ramónából és Vadon Janiból, valamint a Szabó Zsófiból, Hajós Andrásból és Kabát Péterből álló csapatok versengenek majd egymással az összesen hárommillió forintos pénznyereményért.

Most aztán nagy buli lesz Londonban!
Bejelentették az MTV Europe Music Awards idei helyszínét: a gálának 21 év után újra London ad otthont! A zenei díjátadót november 12-én rendezik a Wembley Arénában.


Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

Milyen vászonképet adjak ajándékba?

Születésnapok, névnapok, diplomaosztók, karácsony vagy évforduló – ha egyedi ajándékkal szeretnél kedveskedni…

Penész megszüntetése páramentesítővel

Amikor légszennyezettségről beszélünk, elsősorban a kipufogógázra, az üvegházhatású szennyező anyagokra, a füstölgő…
1 / 3 453

STÍLUS

1 / 630

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!