Facebook hozzászólás
406

Ami neked régi, másnak új!

Az ami neked régi, másnak új” mottóval május 19-20-21-én újra megrendezi jótékonysági ruhacseréjét a Glamour. A magazin ezúttal is arra buzdít mindenkit, hogy szabaduljanak meg azoktól a megunt, de jó állapotú ruháiktól, kiegészítőiktől, amelyek másoknak vonzók lehetnek, és vásároljanak újabbakat – jelképes összegért. A felajánlásokért cserébe háromszor 100 000 forint értékű készpénzutalványt sorsolnak ki, a Glamour Gardróbfrissítés bevételével pedig a paralimpikonokat támogatják.

 

Rengeteg ruha, cipő, kiegészítő vállfákon, bevásárlókosárban, Kép: Glamour
Kép: Glamour

Jelképes összegért, mindössze 500 forintért kínálják majd a ruhákat és kiegészítőket a Glamour éves gardróbfrissítésén május 19-én, 20-án és 21-én a Glamour popup üzletében a WestEnd City Center Millennium udvarán. A magazin évente megrendezendő eseményén résztvevők az olvasók által felajánlott izgalmas darabok között válogathatnak, miközben a megvásárolt termékek árával jótékony célokat szolgálnak.

A környezettudatosságot a magazin hazai megjelenésének kezdete óta hangsúlyozzuk, és tudatosan jelöljük a zöld termékeket. Emellett számtalan cikk jelent már meg azzal kapcsolatban, hogy oda kell figyelnünk, mekkora is az ökológiai lábnyomunk. Ennek csökkentéséhez jelentős mértékben hozzájárul, ha a megunt, de másoknak valószínűleg értékes ruháinkat nem a szemetesbe dobjuk, hanem elcseréljük vagy másoknak ajándékozzuk – hívja fel a figyelmet Maróy Krisztina, a Glamour főszerkesztője, aki reméli, hogy sok-sok olvasó csatlakozik majd az akcióhoz.

Tippek
Itt megtudhatod, milyen az idei női vagy férfi, esetleg gyerekdivat! Olvass a menő sminkelésről, vagy az új frizurákról!

Akárcsak azok a hírességek és divattervezők tették, akik nem csak gardróbjuk egyes darabjait ajánlották fel a vásárra, de különleges adományaikat árverés keretében is licitre bocsátják május 21-én szombaton 16 órakor. A záró napon emellett az is kiderül, ki az a három szerencsés, aki a ruhacserére küldött felajánlásaiért 100 000 forint költőpénzt nyer.

Annak érdekében, hogy a vásárlás még szórakoztatóbb legyen, a Glamour ezúttal is stylistokkal, profi fodrászokkal és sminkesekkel kedveskedik a szépülni vágyóknak, miközben hazai sztárfellépők is színesítik a programokat.



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

Milyen vászonképet adjak ajándékba?

Születésnapok, névnapok, diplomaosztók, karácsony vagy évforduló – ha egyedi ajándékkal szeretnél kedveskedni…

Penész megszüntetése páramentesítővel

Amikor légszennyezettségről beszélünk, elsősorban a kipufogógázra, az üvegházhatású szennyező anyagokra, a füstölgő…
1 / 3 453

STÍLUS

1 / 630

PÉLDA-KÉP

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!