Facebook hozzászólás
247

Amerikai sikersorozattal indítja az évet az RTL

Az RTL Klub a 2017-es évet rögtön egy országos sorozatpremierrel indítja. Január 6-án Magyarországon először ott láthatjátok a Halálos fegyver című akciósorozatot. Az USA-ban ősszel debütált széria a kultikus, Mel Gibson és Danny Glover fémjelezte film-tetralógia alapján készült. Előtte azonban mind a négy klasszikus opuszt láthatjátok december 27. és 30. között.

Az USA-ban néhány hónapja debütált a ’80-as és a ’90-es évek kultikus Halálos fegyver filmjei alapján készült sikersorozat, szintén Halálos fegyver címmel. A rengeteg pozitív kritika alapján a sorozat népszerűségét mi sem mutatja jobban, mint, hogy a 12 részesre tervezett első évadot 18 epizódra bővítették.

Új halálos fegyver - filmkocka, Kép: RTL
Új halálos fegyver – filmkocka, Kép: RTL

A projekten olyan sztárok dolgoztak, mint McG, aki többek között a Magyarországon is ismert Odaát, A narancsvidék vagy a Chuck producere volt, de ő rendezte többek között a Charlie Angyalai filmváltozatát is.

A sorozatban Danny Glover Murtaugh karakterét Damon Wayans formálja meg, míg az új Riggst (Mel Gibson) Clayne Crawford alakítja. A tévés Halálos fegyver sorozat története szerint az egykori vakmerő tengerészgyalogos Riggs miután balesetben elveszti várandós feleségét, Los Angelesbe költözik,

Reszkessetek!
Közben az is kiderült, reszketnek-e idén a betörők? Itt megtudhatod, beadta-e a derekát a programigazgató?

hogy ott kezdje újra az életét. Itt egy helyi nyomozót, Murtaugh-t kapja maga mellé társul, aki nemrég szívműtéten esett át, aminek hatására próbál kerülni mindenféle stresszes szituációt, több-kevesebb sikerrel. A labilis Riggs váratlan és szó szerint kirobbanó felbukkanása azonban minden számítását áthúzza.

A Halálos fegyver-sorozat 2017. január 6-án, pénteken 21.10-kor, a Barátok közt után dupla epizóddal debütál az RTL Klubon. A legendás eredeti filmek rajongói sem maradnak ki azonban a jóból: a nézők mind a négy klasszikus művet megtekinthetik december 27. és 30. között az RTL Klubon!



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

Stílusos női cipők a trendek tükrében

Ahogy az évszakok változnak, úgy változnak az irányzatok - ideértve a legújabb női cipőket - és a trendek is. A…

Válassza Sherlock Holmes pipáját!

Gyakran úgy gondolunk a pipázásra, mint egy divatjamúlt tevékenységre, amely az előkelő urak ráérős szenvedélye,…
1 / 3 453

STÍLUS

1 / 630

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!