Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:
2017. november 30. 14:06 | László Márta

FÉRFIENERGIA

Ádám, hol vagy?

Ha a férjből hiányzik a férfiasság, úgy a házassága sem lesz igazán boldog. A feleségnek hiányozni fog a férfi által nyújtott biztonság, a tartás. És a férj sem fogja megkapni azt a tiszteletet, amiről úgy érzi, férfiként járna neki. Sok házaspár nem is tudja, hogy kapcsolati problémái okait és megoldását ebben a könyvben találja meg. Ezt a könyvet minden párnak olvasnia, a benne átadott értékrendet pedig élnie kell! – írja Dr. Mészáros Ádám, párkapcsolati mediátor Bedő Imre könyvéről.

Hová tűntek a férfiak? – kérdezik lépten-nyomon nők és férfiak egyaránt, ezzel párhuzamosan pedig tudósok, kutatók kongatják a vészharangot: a Férfiak eltűnése a nyugati világ egyik legsúlyosabb és legnagyobb veszélyekkel fenyegető jelenlegi problémája.

Férfienergia, Kép: Móra Kiadó

Férfienergia, Kép: Móra Kiadó

Bedő Imre hiánypótló könyve, mely 2016-os kiadása óta majd 9000 példányban kelt el, feltárja, hogyan jutott válságba a férfiasság eszméje, és hogy milyen gyökerekbe lehet és érdemes kapaszkodni a visszaállításához. Rámutat, férfivá válni kell, és ehhez nem elég idősebbnek lenni, vagy a külsőségek mentén férfiasságot színlelni, megkerülhetetlen lépések vezetnek felé. De megéri az elköteleződés, a felelősségvállalás, mert az út végén olyan férfi áll majd, aki valódi társa lehet a nőnek és példát, mintát adhat a gyermekeinek.

Bedő Imréről:
Társadalmi felelősséget érző közgazdász, férj, apa, férfi. Dolgozott a banki szférában, volt iparvállalati csúcsvezető, majd saját vállalkozásait igazgatta. Az erkölcsi alapok megszilárdítására, a család és a társadalom megerősítésére 2013-ban alapította meg a Férfiak Klubja politikamentes szervezetét és mozgalmát. Ezt tartja hivatásának. Csíkszeredában született, ma családjával Budapesten él.

A szerző ajánlója:
“Könyvek százai, bestseller írók sokasága akarja elhitetni velünk, hogy a férfiértékek elavultak, hasznavehetetlenné váltak, a nők minden területen értékesebbek, hatékonyabbak, a férfiasság véghanyatlásban van, és el fog tűnni!

Kinek lenne jó, ha ez bekövetkezne?
A férfiaknak? Nem!
A nőknek? Nem!
Akkor fogjunk össze! Állítsuk vissza a férfiak önbecsülését, őrizzük meg és örökítsük együtt a férfiasság eredeti értékeit! Teremtsünk új egyezséget Férfi és Nő között!

Férfitársam! Ezt  a könyvet azért írtam, hogy segítsen megtalálni a benned lakozó Férfit, még jobban megismerni ezt az énedet, hogy felfedezhesd, mit tehetnél még önmagadért, a családodért, a társadalomért, a boldogságért!

Szívből ajánlom azoknak, akik  hisznek a fériasságban, és azoknak is, akik mostanság talán úgy érzik, megingott ezen intézmény alatt a talaj. Ajánlom továbbá azoknak a nőknek, akik szeretnék jobban megérteni a férfiak motivációit, működését, ezzel is segítve  a párkapcsolatuk harmóniáját, gyermekeik életre nevelését!”

Nálunk is járt, rólunk is írt…
Móricz, Kép: László Márta

Új Móricz-kötet, Kép: László Márta

75 esztendeje hunyt el Móricz Zsigmond. Az író, az újságíró előtt tisztelgett Zagyvarékason a Móricz Zsigmond Irodalmi Társaság helyi tagozata. Mint újságíró, előadásomban az újságíróra emlékeztem Urbán László: Asszonyokkal nem lehet vitázni című, most megjelent kötetének segítségével. A szerkesztő Móricz a nagyközönség előtt soha nem ismert műveit szedte kötetbe. Mint kiderült, jó néhány írása ma is él, érvényessége semmit sem kopott az elmúlt évtizedekben.Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:

Hírek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!