Facebook hozzászólás
365

A világ 15 legjobb pasija

Király Viktornak nem kell különleges alkalom, hogy egy szál virággal lepje meg kedvesét, Szilágyi Áron inkább sport-teljesítményével tűnne ki, Árpa Attilát pedig már csak egyetlen nő véleménye érdekli, bár tudja, tetszik a nőknek. Az elsőszámú, idén 15. születésnapját ünneplő női magazin megválasztotta a világ 15 legjobb pasiját. A magyarok is előkelő helyen végeztek.

“Nem kell különleges alkalom ahhoz, hogy meglepjem a barátnőmet egy szál rózsával, vagy hogy kettesben töltsünk egy fülig szerelmes estét. Persze nem csak ezekkel a gesztusokkal mutatom ki, hogy fontos nekem, hanem hétköznapi figyelmességekkel is: például fuvarozom ide-oda, és amiben tudok, segítek neki” – árulta el a sármos énekes, aki bevallotta, tényleg romatikus típus.

“Amióta visszatértem az Olimpiáról, sok új ismeretséget kötöttem, de egyáltalán nem érzem úgy, hogy a londoni sikerek óta futnának utánam a lányok” – majd némi habozás után nevetve hozzáteszi: “hála istennek!”

A 22 éves Szilágyi Áron azt szeretné, ha a páston elért eredményeiért figyelnénk rá oda, és nem azért, mert vonzó a megjelenése, pedig ez utóbbi sem elhanyagolható: nem véletlen, hogy az októberben dupla címlappal előrukkoló Cosmopolitan borítóján is ő mosolygott vissza.

“Mivel egyáltalán nem tartozom a gyakorlott modellek közé, sokszor csetlettem-botlottam a fotózáson, de végül minden flottul ment. A közös munka nagyon jó hangulatban telt, érdekes témák merültek fel az interjú során és egy nagyon vidám csapat foglalkozott velem” – emlékszik vissza a leghelyesebb sportoló.

 “Egy vérbeli pasinál fontos az intelligencia és a műveltség, ezen kívül legyen figyelmes, humoros és sármos, na és persze hűséges. De azt látom, hogy sajnos a mai világban egyre kevesebben vannak, akikre igaz lehet a nagybetűs férfi jelző. Ha pedig az ember ezt magáról állítja, na, akkor egész biztosan nem tartozik közéjük. Mondjanak rólam ítéletet mások!” – vette át a szót Árpa Attila, aki mint vagány pasi került a 15-ös toplistába.

“Ma már csak egyetlenegy nő véleménye érdekel, méghozzá a feleségemé. Bár a visszajelzések valóban azt mutatják, hogy tetszem a hölgyeknek, ami azért hízelgő.”

 

A teljes listát a Cosmopolitan novemberi számában találja.



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

PÉLDA-KÉP

1 / 258

KUL-TOUR

1 / 158

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!