Facebook hozzászólás
401

A sikeres randizás titka

Július 1-jétől vadonatúj, randizásra felkészítő műsort indít a VIVA. A csatorna saját gyártású, Második randi című műsorának célja tippeket adni ahhoz, hogy a fiatalok a közösségi médiában hatásosan és hitelesen mutathassák be magukat, majd az első találkozást második, és még további is kövesse, sőt akár egy komoly kapcsolat is kialakulhasson. 

Iszak Eszti Kép viva
Iszak Eszti, Kép: viva

A nézők már a VIVA Facebook-oldalán szavazással szembesíthetik a randizni vágyó résztvevőket azzal, mit gondolnak róluk a fényképük alapján. A Ezt szem előtt tartva a műsorban állandó mentoruk, Iszak Eszti és sztárvendégei egyengetik majd az útjukat jó tanácsokkal, többek között saját sikeres és félre sikerült találkáikról is számot adva.

Jöhet egy második randi? A kérdés, ami mindent eldönt: maradsz és igent mondasz vagy sikítva menekülsz. Amikor azonban rendre nem teszik fel a kérdést, vagy épp nemet mondanak valakinek, érdemes elgondolkodnia, hol lehet a hiba? Az elbaltázott randevúk mintaképeinek szól a Második randi, amelyben ismert emberek és szakértők veszik kezelésbe azokat a fiatalokat, akik egyelőre nem túl sikeresek a találkák világában.

A VIVA július 1-jén induló új, saját gyártású műsorának résztvevői megtanulhatják, mi áll jól nekik, hogyan beszéljenek, viselkedjenek az első találkozáskor, de ahhoz is segítséget kapnak, hogyan tegyék vonzóbbá a Facebook és más közösségi média-profiljukat. A műsor nyolc szereplőjére – akik közül minden héten más és más kerül adásba – a VIVA Facebook-oldalán mostantól kezdve minden héten kettesével szavazni is lehet, hogy a játékosok a tévéshow-ban szembesülhessenek azzal, hogyan festenek mások szemében, milyen személyiségnek tartják őket az ismeretlen kívülállók a megjelenésük, fényképük alapján.

Hack-eld meg a VIVA-t!
Újszerű kezdeményezést indít a VIVA: a nézők kezébe adja az irányítást, hogy „meghackeljék” a lejátszási listákat és a saját kedvenceiket hallgathassák egész nyáron át. A Hack VIVA most vasárnap, május 29-én indul a népszerű zenecsatornán, ahol kétszer négy órában a nézők TOP 5-ös listái szólnak. A premier kapcsán Iszak Eszti elárulta: ő már összeállította a kedvenceit tartalmazó playlistet.

 

 



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

STÍLUS

1 / 630

KUL-TOUR

1 / 158

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!