Facebook hozzászólás
340

A nő, aki legyőzte a félemet

Szörnyű emlékeket hordoz magában Vámos Erika a Több, mint TestŐr műsorvezetője. Huszonkilenc éves kora óta nem vezet autót, mint mondja: fél, hogy másban és saját magában is kárt tesz. A sajtóban már felreppent a hír, hogy Erika egy kislány örökbefogadásán dolgozik, s ezért úgy döntött, legyőzi régi félelmét és újra a volán mögé ül.

Vámos Erika, Kép: Több mint testőr
Vámos Erika, Kép: Több mint testőr

Egy régi baleset miatt nem vezet Vámos Erika, a műsorvezetőben a majdnem tragikus kimenetelű incidens olyan lelki nyomokat hagyott, hogy képtelen volt újra autóba ülni.

– Huszonkilenc éves korom óta nem ültem a volán mögött, mert akkor majdnem miattam meghalt valaki. Országúton nagy sebességgel belehajtottam hátulról egy autóba, ami hirtelen lelassított. Totálkárosra törtem a hölgy autóját, és miután kivágták az autóból, derült ki, hogy nyolc hónapos terhes. Szerencsére mindenki túlélte, de akkor megfogadtam, hogy miattam senki nem fog meghalni. Azóta többször nekifutottam, hogy legyőzöm magam, de mindig a félelem volt az erősebb – emlékezett vissza a Több, mint TestŐr műsorvezetője.

Vámos Erika viszont túl a negyvenen, egy kislány büszke anyukája lehet. A műsorvezető  egy hegy tetején lakik, ahonnan az első buszmegálló is négy kilométerre található, így szükségessé teszi, hogy újra autót vezessen.

– Kilométerekre lakom a buszmegállótól, élelmiszerbolttól és orvosi rendelőtől!  Meg kell emberelnem magam, mert bár Emma érkezése sokat várat magára, a történet vége mégiscsak az lesz, hogy hozzam, költözik. Addigra profin kell vezetnem, ha orvoshoz kell vinnem éjszaka, ha bármire hirtelen szükség van, nem bénáskodhatok a kerekpárommal! Kaptam egy autót egy kereskedő cégől, kitartóan gyakorlom a vezetést, és remélem, soha többet nem fordul elő a korábbihoz hasonló baleset!

Legyen így, de az óvatosság továbbra sem árt!

Amit a férfiak jobban törnek, mint a nők
Tényleg nem tudnak vezetni a nők? A Europcar nőnap alkalmából készített mini-kutatásából kiderül, hogy ez a vélekedés kezd lassan megváltozni. Kiss Norbi, kétszeres Európa-bajnok kamionversenyző segítségével összeállítottunk néhány hasznos tanácsot a női sofőröknek, hogy még inkább rá tudjanak cáfolni a vezetési tudásukról kialakult közhelyekre.

 

 



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

Válassza Sherlock Holmes pipáját!

Gyakran úgy gondolunk a pipázásra, mint egy divatjamúlt tevékenységre, amely az előkelő urak ráérős szenvedélye,…

Milyen vászonképet adjak ajándékba?

Születésnapok, névnapok, diplomaosztók, karácsony vagy évforduló – ha egyedi ajándékkal szeretnél kedveskedni…
1 / 3 453

GASZTRO

KUL-TOUR

1 / 158

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!