Facebook hozzászólás
396

A Kocka el van vetve!

Hét játék, kilenc élet, hihetetlen izgalmak és tízmillió forintos főnyeremény – ez A Kocka, amely ma estétől ünnepi adásokkal jelentkezik. A TV2 game-showjában három napig ismert emberek küzdenek meg a majd öttonnás kockával, hogy jótékony célra minél több pénzt nyerjenek.

Ördög Nóra és Majoros Péter, alias Majka, Kép: TV2
Ördög Nóra és Majoros Péter, alias Majka, Kép: TV2

Ma estétől három ünnepi adásban sztárok szállnak szembe a kockával, hogy minél nagyobb pénznyereményt gyűjtsenek jótékony célra. A hat híresség ugyanolyan erőt próbáló feladatokat kap, mint A Kocka korábbi játékosai, így rájuk is izzasztó percek várnak.

December 21-én Jakabos Zsuzsa Európa-bajnok, olimpikon úszónőnk és Kovács Lázár mesterszakács lép a kockába. December 22-én a fitnesz edző Rubint Réka, és a nagy dumás, Majoros Péter Majka próbálja megoldani a rá váró feladatokat. Míg 23-án este a Mokka háziasszonya, Demcsák Zsuzsa és a Jóban Rosszban Bodolai Böbéje, Cseke Katinka próbálja legyőzni a kockát!



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

Milyen vászonképet adjak ajándékba?

Születésnapok, névnapok, diplomaosztók, karácsony vagy évforduló – ha egyedi ajándékkal szeretnél kedveskedni…

Penész megszüntetése páramentesítővel

Amikor légszennyezettségről beszélünk, elsősorban a kipufogógázra, az üvegházhatású szennyező anyagokra, a füstölgő…
1 / 3 453

KUL-TOUR

1 / 158

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!