Facebook hozzászólás
791

A John Lennon-szemüveg menő! Főleg, ha eredeti… Holnap árverés!

Elárverezik John Lennon szemüvegét. A zenész a hatvanas években egy londoni éjszakai bárban ajándékozta oda a szemüveget egy nőnek, aki tánc közben megcsípte a fenekét.

Kép:Flickr

John Lennont elismerésre késztette annak a nőnek a  bátorsága, aki egy londoni szórakozóhelyen megcsípte a zenész fenekét, ezért meghívta az asztalához, és felajánlotta neki a menü elolvasáshoz a szemüvegét, amelyet az este végeztével nála is hagyott. A tárgy értéke a becslések szerint elérheti a 40 ezer dollárt (majdnem 10 millió forintot) is.

Az árverést a Beverly Hills-i Julien’s Auction aukciósházban rendezik, ahol nem a Beatles zenészének szemüvege az eladásra kínált egyetlen figyelemreméltó tárgy.  A november 7-én és 8-án megrendezendő nagyszabású aukción Lennon szemüvege mellett kalapács alá kerül többek között Bono, David Bowie és a Coldplay frontembere, Chris Martin gitárja is.

Az érdeklődők emellett licitálhatnak Kurt Cobain pólójára, Whitney Houston, Michael Jackson vagy akár Elvis Presley színpadon vagy klipforgatás közben viselt ruhadarabjaira. Az elárverezendő tárgyak között megtalálható Lady Gaga napszemüvege valamint Elvis bomberdzsekije is.

Napszemüvegtrend a hideg évszakokra – régi korok sikkje
Manapság már egyáltalán nem csak a nyaralás kelléke egy jó napszemüveg. A hideg, de fényes napokon éppen olyan jó szolgálatot tesz. Többek között a John Lennon-féle forma is ismét divatos!


Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

PÉLDA-KÉP

1 / 258

KUL-TOUR

1 / 158

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!