Facebook hozzászólás
350

A bagoly röpte

Egy tinédzser lány eltűnik az ifjúsági otthonból. Nem sokkal később az oslói gyilkossági csoport rátalál a rituális módszerekkel megölt lány holttestére… Ennyit előzetesen. Aztán dobd be a táskádba, izgi olvasmány lesz a nyaralás alatt! 

A bagoly röpte c. könyv borítója
A bagoly röpte c. könyv borítója

Mia Krüger gyönyörű sztárnyomozó és mentora, a Holger Munch alkotta páros sikert sikerre halmoz, ám ez a nyomozás egyelőre falakba ütközik. Ekkor egy titokzatos hacker felveszi a kapcsolatot a csapat rendszergazdájával, s átad neki egy felkavaró felvételt a meggyilkolt lányról. A filmben feltűnik a bagolynak, a halál madarának öltözött tettes bizarr körvonala is.

A bagoly röpte kifinomult és bonyolult, pszichológiailag megrázó krimi.

Visszatérnek a Magányos utazóban megismert figurák is: Mia alkohol- és drogfüggésétől menekül a nyomozásba, míg Munch a válását nem tudja feldolgozni, s egyre csak a kapcsolatot keresi elhidegült lányával.

A nyomozópáros fémjelezte krimisorozat eddig 29 országban jelent meg!

Nyáron sem alszik a néma gyilkos!
Ez nem egy könyv címe, ez a magas vérnyomás! Nehogy azt hidd, hogy ez csak az idősek betegsége! Mielőtt elmész nyaralni ezt is olvasd el gondosan!

 



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

STÍLUS

1 / 630

PÉLDA-KÉP

1 / 258

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!