Facebook hozzászólás
201

3 napos családi élményfesztivál a Krisna-völgyben

Európa legnagyobb ökofalvának életével ismerkedhetnek a látogatók július 22. és 24. között Somogyvámos határában, a Krisna-völgyben. India filozófiai, kulturális és gasztronómiai öröksége most számos különleges programon keresztül nyújt felejthetetlen élményt akár az egész családnak.

A Krisna-völgyi búcsú Magyarország legnagyobb alkohol- és dohányfüstmentes családi élményfesztiválja, amely minden korosztály számára kínál programot – írta a szervező Magyarországi Krisna-tudatú Hívők Közössége az MTI-hez eljuttatott tájékoztatójában.
A völgyben található kulturális központban és biofarmon tervezett  rendezvények között idén is lesznek előadások, koncertek, vetélkedők, filmvetítések és harcművészeti bemutató.

Egy völgynyi India Kép: Krajcsó Judit
Egy völgynyi India

Az érdeklődők indiai ruhákat, ékszereket próbálhatnak fel, bőrüket hennamintákkal díszíthetik, lovagolni tanulhatnak, megtekinthetik a Krisna-völgyben élők önfenntartását biztosító zöldség- és gyümölcsöskertet, a virágkertészetet, a botanikus kert templomfa-gyűjteményét és más különleges növényeket.

A meditáció legjobb helye Kép: Krajcsó Judit
A meditáció legjobb helye

A vendégek ellátásáról egy 800 négyzetméteres, 1200 ülőhelyes étteremsátorban 80 tagú személyzet gondoskodik, a búcsú forgatagában megéhezők vegetáriánus és vegán ételeket, köztük igazi különlegességeket kóstolhatnak, s a sátor melletti szabadtéri látványkonyhában elleshetik az indiai konyha fűszerezési, sütési, főzési technikáit.

Ilyen virágokban is gyönyörködhetünk
Ilyen virágokban is gyönyörködhetünk

A búcsúra mintegy tízezer embert várnak, a programsorozat legnagyobb érdeklődéssel várt eseménye az indiai esküvő lesz, ahol a látogatók szemtanúi lehetnek fiatal Krisna-hívők hagyományos indiai házassági ceremóniájának. De az indiai konyha titkairól itt is olvashatsz!
A Krisna-völgyi búcsúról bővebb információk a ITT találhatók. (Képek: Krajcsó Judit)

 



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

STÍLUS

1 / 630

KUL-TOUR

1 / 158

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!