Facebook hozzászólás
271

110 millió forintnyi felajánlás! Ez igen!

Sikeresen zárult az RTL Klub „szeretet. éhség. – Összefog az ország” című televíziós gálaműsora, amely az Ökumenikus Segélyszervezet Országos Adventi Pénzadománygyűjtéséhez kapcsolódott. A sztárfellépőknek is köszönhetően a 1353-as adományvonalra a műsor ideje alatt 110 millió forint értékű pénzadomány és felajánlás érkezett.

 

Szeretet. ehseg logója, Kép: RTL
Kép: RTL

A hagyományosan advent első vasárnapjától év végéig tartó gyűjtésre minden évben rendkívüli közösségi- és segélyakciókkal, illetve teljes kommunikációs kampánnyal hívja fel a társadalom figyelmét az Ökumenikus Segélyszervezet. Az RTL Magyarország régóta kiemelt támogató partnere a szervezetnek, az együttműködés egy év végi gálaműsorban teljesedett ki. Az RTL Klub sztárok bevonásával buzdította adakozásra a nézőket, hogy a segélyszervezeten keresztül minél több rászoruló kaphasson ételt, otthont és esélyt a szegénységből való kitörésre.

Fellépett a 2014-es X-Faktor győztese, Tóth Andi, továbbá Fluor Tomi, Papp Szabi és Deego, Wolf Kati, Horányi Juli a The Biebers-szel, Palya Bea, Oláh Gergő és Nika, Nótár Mary és LL Junior, Zséda, valamint a Hungary’s Got Talent győztes csapata, a Dirty Led Light Crew. A stúdióban szintén számos sztárvendég közreműködött, többek között Orbán Ágnes, a Konyhafőnök harmadik évadának győztese, Hegedűs Hanga, a Konyhafőnök Junior győztese és Bereczky Balázs, a műsor döntőse, Keresztes Ildikó, a Fókusz műsorvezetői, Gönczi Gábor és Barabás Éva, illetve válogatott vízilabdázók.

A rendkívüli adománygyűjtési akcióban a 1353-as adományvonalra összesen több, mint 100 millió forint értékű felajánlás érkezett mindössze két óra alatt az Ökumenikus Segélyszervezet javára, amit az RTL Magyarország további 10 millió forinttal egészített ki.

Tudtátok, hogy szerény lehetőségeinkhez képest mi, a P&P is segítettünk száz családnak?



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

Milyen vászonképet adjak ajándékba?

Születésnapok, névnapok, diplomaosztók, karácsony vagy évforduló – ha egyedi ajándékkal szeretnél kedveskedni…

Penész megszüntetése páramentesítővel

Amikor légszennyezettségről beszélünk, elsősorban a kipufogógázra, az üvegházhatású szennyező anyagokra, a füstölgő…
1 / 3 453

STÍLUS

1 / 630

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!