Facebook hozzászólás
407

10 dal, amely megkönnyíti a lakásfelújítást

A lakásfelújítás kedvelt időszaka a tavasztól őszig tart, a szezonalitáson túl emellett szól a praktikum is. Előfordulhat azonban, hogy munkálatok tovább húzódnak a tervezettnél, és lassan még a farsang idejére is kitolódnak. …Ezt meg kell oldani, és mi segítünk is, hogy jobb legyen a kedved!

Lakásfelújítás, Kép: pixabay
Kép: pixabay

A magyarok közül egyre többen tesznek félre otthonuk felújítására lakástakarékon keresztül. Az OTP Bank felmérése szerint ez már a második legnépszerűbb megtakarítási forma idehaza. Azoknak, akik az év utolsó hónapjára ütemezték be a felújítást, munkájukat megkönnyítendő az OTP Lakástakarék egy különleges dallistával készült. Az eklektikus válogatásban mindenki megtalálhatja a számára kedves dallamot. Nem feltétlenül a megszokott klasszikus számok, de garantáltan jók a farsangi festéshez, burkoláshoz, konyhabútor-szereléshez! Énekeld velük! Jó szórakozást!

Bonanza Banzai – Induljon a Banzáj

Charlie – Az otthon az valami más

Kowalsky meg a Vega – Otthon, Édes Otthon

Made in Hungária – Csavard fel a szőnyeget

Magna Cum Laude – A Legjobb Otthon

Majka – Otthon

Ladánybene 27 – Kell egy ház!

Bartók Eszter – Elefántdal

Roy és Ádám – Az otthon itt van

Tankcsapda – Ez az a ház

Ugye, mennyivel könnyebb így?

Amikor szárnyra kel a gyerek
Míg a tanulmányok befejezése és a családalapítási tervek kitolódtak az elmúlt évtizedekben, az önálló háztartás vitele egyre fontosabb céllá vált a fiatalok körében. A saját lakásba költözést tervezők többnyire a tízmillió alatti lakásokat keresik, egy-másfél szobában indul a nagybetűs élet – mondja az ingatlanpiaci szakértő.

 



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

PÉLDA-KÉP

1 / 258

KUL-TOUR

1 / 158

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!