Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:
2014. december 14. 11:00 | PP-Eletforma

férfidivat

Zokniforradalom

A férfiak divatjában sok szabály még mindig erősebben tartja magát, mint ahogy a nőknél – főleg az üzleti, munkahelyi viseletek esetén. De vannak apró lehetőségek, amiket kihasználva sokkal egyedibb és sokkal vidámabb lehet akár egy öltönyös összeállítás is!

Kép:archív

Az üzleti öltözetek jellemzően klasszikus, visszafogott árnyalatúak, és – bár manapság már sokat lazultak a szabályok – aki biztosra akar menni, annál kékek, szürkék, drappok még nyáron is. De megvan a trükkje annak is, hogy hogyan lehet igazán divatosan becsempészni a merészebb árnyalatokat a férfiak ruhatárába is! A kézenfekvő megoldás mellett, amit a nyakkendő jelent, felzárkózott a zokni!

A szakemberek egyenesen azt állítják, hogy a színes zokni a legjobb módja, hogy olcsón és egyszerűen stílusossá váljon valaki. A szabály csak annyi, hogy a kiválasztott szín vagy térjen vissza valahol máshol az öltözékben – például a nyakkendőn –, vagy tartsunk minden mást visszafogott, egymáshoz közeli árnyalatokban. A kevesebb több elv figyelembevétele különösen akkor nagyon fontos, ha igazán merész választásra készülünk zoknifronton. De ha tudjuk, hol a határ, akár csíkos vagy pöttyös darabok is szóba jöhetnek.

Most a férfiaknál is nagyon divatos az éppen csak bokáig érő, felhajtott nadrág, ami előtérbe helyezi a most már egyáltalán nem alsóneműnek számító zoknikat. Ha maradunk a klasszikus nadrághossznál, egy kivillanó élénk árnyalat akkor is felér egy forradalommal. Különösen, hogy egy harvardi kutatás szerint a szokatlan megjelenéshez (a színes zoknit idesorolták a kutatók) az emberek általában magasabb státuszt és több kompetenciát társítanak.

4 tipp a problémamentes mosáshoz – férfiaknak!
Ha úgy gondolod, hogy a mosás női feladat, nagyot tévedsz! Ha egyedül élsz, vagy a párod elutazott a barátnőivel egy hétre, addig halmozod a szennyest, míg visszajön, vagy keresel egy SOS-takarítónőt? Itt az idő, hogy kézbe vedd ruháid sorsát, és ne másra várj azért, hogy a hétvégére kedvenc farmeredbe bújhass!
kulcsszavak:


Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:

Divat és szépség

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!