Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:
2017. december 07. 18:00 | László Márta

ÖRÖK SZÉPSÉG

Új sminktetoválási irányzat született

Készüljetek, hölgyek! Így lesztek szépek az ünnepekre! Kalcsu Kati a sminktetoválás hazai meghonosítója, új irányzatot hozott létre. Az Haute Couture Sminktetoválás – akárcsak a divatban – a legmagasabb minőséget testesíti meg.

-Az haute couture (ejtsd: ot kutür) metódus alapja, hogy a sminktetoválások az összes ismert technika művészi szintű alkalmazásával, kiváló minőségű anyagokkal, egyénre szabottan készülnek.

Kalcsu Hajni, Kép: KalcsuSminktetoválás

Kalcsu Hajni, Kép: KalcsuSminktetoválás

Tulajdonképpen ez az életművem. Benne van minden szakmai tudásom és tapasztalatom, amit sok ezer sminktetoválás készítésével és sok száz sminktetováló képzése alatt szereztem – mondta Kalcsu Kati mesterkozmetikus, sminktetováló szakértő.

A stílus jellemzői a természetes elegancia, az egyéniség, a színek, tónusok és formák harmóniája. Minden munka tökéletesen személyre szabott, egyedi műalkotás, melyet speciális tervezés és tanácsadás előz meg. Jelenleg 17-féle sminktetoválási technikával és 94-féle színt alkalmaznak, mely a formák sokszínűségével szinte végtelen variációt tesz lehetővé, lehetetlen nem létezik. Azonban épp ez adja a stílus nehézségét.

Az haute couture színvonalának eléréséhez két évtizedes gyakorlat, a trendek naprakész követése, valamint a sminktetováló kollégák folyamatos képzése kellett. Ez sokkal többről szól, mint a kiemelkedő egyéni teljesítmény vagy a tehetség, ami persze mind alapfeltétel, de önmagában nem elég. Az haute couture szalon mindenben a legjobbat kell, hogy nyújtsa – tette hozzá Kalcsu Kati.

Kalcsu féle tetoválás, Foto Kredit: KalcsuSminktetoválás

Kalcsu féle tetoválás, Foto Kredit: KalcsuSminktetoválás

Ennek megfelelően a Kalcsu Sminktetoválás vezető munkatársai rendszeres nemzetközi képzéseken, valamint a világ legjobbjaival konzultálva bővítik a szalon tudását.

Utánozhatatlan francia sikk?
Mi a közös Londonban, New Yorkban, Milánóban és Párizsban? Mindegyiket a divat fővárosának nevezik, azonban ezek közül az utóbbi kiemelkedik. Hogy miért? A válasz roppant egyszerű: a letisztult francia stílus világhírű.

A legújabb technikák és trendek felkutatásáért, honosításáért és a munkatársak képzéséért Kalcsu Hajni sminktetoválás szakértő, a szalon szakmai vezetője felel.

– Lisszabon, Amszterdam, München, Belgrád, Varsó, Párizs és Tallin csak az utolsó állomások, ahol szakmai továbbképzéseken sajátítottuk el a legszebb eredményt nyújtó, legújabb módszereket. Ezt a tudást egy speciális belső képzési program keretében adjuk át munkatársainknak – mondta Kalcsu Hajni.Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:

Divat és szépség

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!