Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:
2016. február 26. 11:00 | PP-Eletforma

AVON ARCA

Több mint szépség

A 24 éves budapesti Najdeh Nóra Nidál nemrégiben lehetőséget kapott, hogy egyedüli magyarként részt vegyen az AVON „Több mint szépség” (Beauty for a purpose) kampány nemzetközi fotózásán. A kozmetikai márka legújabb kampánya a nőkbe vetett bizalomra épül, arcai pedig hús-vér AVON-tanácsadók. 

Nejdel Nóra Nidal a milónói fotózáson, Kép: Avon

Nejdel Nóra Nidal a milónói fotózáson, Kép: Avon

A hazai tanácsadók közül a budapesti Najdeh Nóra Nidál volt az a szerencsés, aki bekerült a közép-európai fotózás 10 kiválasztottja közé. Nóri hat éve dolgozik az AVONnal, és saját bevallása szerint elsősorban az önbizalmát, a magabiztosságát köszönheti a márkának.

Tudtad?
A tavasz slágere a nyolcvanas évek divatja! Itt olvasd el a részleteket!

– Hiszek abban, hogy a külsőm mellett a belső kisugárzásom is segített abban, hogy kijuthattam a milánói fotózására. A fotózáson töltött három nap alatt az AVON nemzetközi szakember gárdájának krémje foglalkozott velünk: elkészítették a frizuránkat, a sminkünket, kiválasztották a hozzánk illő ruhákat és kiegészítőket. A fotózáson 10 különböző nemzetiségű és korú tanácsadónő vett részt, akikről egyszerűen sugárzott, hogy jól érzik magukat a bőrükben – mondta Nóri. A Több mint szépség kampány fotóit Elisabeth Hoff készítette, aki számtalan világhíres színészt és popsztárt is fényképezett már.

– Az AVON elsősorban kiváló minőségű termékeket ad a nőknek, hogy ezek segítségével még jobban kihangsúlyozhassák és felszínre hozhassák a bennük rejlő szépséget. Hiszünk ugyanis abban, hogy az igazi szépség belülről fakad. Éppen ezért egy olyan világ megteremtéséhez szeretnénk hozzájárulni, amelyben a nők magabiztosak, kiegyensúlyozottak, hisznek magukban és saját erejüket, szépségüket kisugározva inspirálják környezetüket és a körülöttük élő hölgyeket. Ezt kívánjuk kifejezésre juttatni a „Több mint szépség” kampányunkkal, mely vállalatunk központi hitvallása” – mondta Végh Kósa Anita, az AVON Magyarország kommunikációs vezetője.

Télvégi hajápolás
A hónapok óta tartó hideg, szürke, téli időjárás nemcsak a szervezetet viseli meg, hanem a hajat is. A frizura egyre fénytelenebb, egyre rakoncátlanabb és sokaknak okoz gondot a hajhullás. Megoldás a három lépéses hajápolás és a kiegyensúlyozott, vitamindús táplálkozás. Az új frizurával pedig várjunk, mert lehet, nem is arra vágyunk igazán!

 Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:

Divat és szépség

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!