Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:
2017. június 04. 17:00 | Krajcsó Judit

NEMZET SZÉPEI

Szabó Győzőt megfőzték a lányok! Vagy fordítva…?

Szabó Győző saját éttermében látta vendégül a Nemzet Szépe szépségverseny döntőseit, és együtt főzött a négy csodaszép lánnyal:Mészáros Dórával, Antal Éduával, Blénessy Grétával és Hegedűs Nikolettel. Vajon mi sült vagy főtt ki ebből?

Szabó Győző is csatlakozott a Nemzet Szépe zsűrijéhez. A színész már négy döntőssel is találkozott, akiknek megtanította a tökéletes ázsiai rizs elkészítésének minden fontos mozzanatát.

“Nagy rajongója vagyok a női nemnek. Annak idején nagy nőcsábász voltam, de ez már megváltozott azzal, hogy családos ember lettem. 46 éves vagyok, kezdek lenyugodni, de a szépség mindig is nagyon vonzott. Egy szép nő után még a párom előtt is megfordulok, de ez nem bűn” – mondta Szabó Győző, aki elmondta, hogy mit figyel majd a Nemzet Szépe zsűritagjaként.

steamboo

“Nagyon fontos a szépség, ám az a legjobb, ha ez belbeccsel párosul. A magyar lányok gyönyörűek, az idei mezőny is nagyon erős, így nem lesz könnyű dolgunk” – tette hozzá a színész.
A Nemzet Szépe 2017 szépségverseny 12 legszebb lánya közül a felkészítő táborban derül ki, hogy melyik 10 versenyző szállhat versenybe június 17-én a Gödöllői Királyi Kastélyban. A magyar győztes 2018-ban mutatkozhat be a Miss Nation’s ­Beauty világversenyen.

steamboo

Az idei zsűriben Szabó Győző mellett Tolvai Reni énekesnő, Özer Nóra 2016-os Nemzet Szépe, Kanizsai Ágnes a Silka tulajdonosa, Nagy Rudolfné Anett a Talléros Pálinka képviseletében, Kiss Márk stylist, Adam Koncsek, a Nemzet Szépe hivatalos fotográfusa, Lisztes Krisztián válogatott labdarúgó, Schmuck Andor, Bujtás Gyula és Felleg Tícián, a Nemzet Szépe alapítója dönt majd a győztes személyéről. A zsűriben szavazati joggal rendelkezik majd a két műsorvezető, Gergely Róbert és Némedi-Varga Tímea is. (képek: sajtóanyag)

Ők 2017 legszebb magyar gyerekei
Idén 14. alkalommal került megrendezésre a Little Miss & Mister Hungary gyermekszépség és tehetségkutató verseny. Az országos előválogatóról 40 gyermek jutott tovább a döntőre, közülük választottak győzteseket.Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:

Divat és szépség

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!