Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:
2018. október 04. 17:45 | László Márta

LÁBRAVALÓ

Sürgősen menj (vad)nyugatra!

Idén ősszel és télen visszatérnek a divatba a cowboy csizmák! Vegyél fel hozzá egy romantikus szoknyát, vagy egy bő szárú farmert, és Te leszel a legmenőbb! 

Hogy néz ki egy igazi bohó ifjú, párizsi hölgy? Mindenképpen követi a western stílust! Jól figyeljétek meg a különleges sarokkiképzéseket (ezzel lehet hatalmasakat esni!), a változatos színkombinációkat.

Csizmák, Kép: luisaviaroma

Kép: luisaviaroma

Szeretnéd meghökkenteni a barátodat vagy a szomszédokat? Válassz egy jó kis szegecses variációt, és az acél orrdíszítésd se feledd el!

Western csizmák, Kép: luisaviaroma

Kép: luisaviaroma

Nagyon menő a rátétes és varrott fazon – lehetőleg jó kontrasztosan! Bármi is legyen a hangulatod – a cowboy csizma az új go-to! Irány Nyugat!

Rodeózz be az őszbe!
Semmit nem szelídül a divat idén ősszel sem! Lehet, hogy színeiben követik a trendet a brit uralkodóház hölgyei, de hogy nem ilyen formában veszik majd fel, az is biztos. Vadulnunk kell, farmeros, fényes, ezüstös formákban és színekben pompázunk, hogy képzeletbeli szilaj famerfeleségek, csábító vadmacskák, sejtelmesen elérhetetlen hölgyeknek tűnjünk 2018 őszén! Rajta, hölgyeim!

 

kulcsszavak:


Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:

Divat és szépség

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!