Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:
2018. július 09. 17:45 | László Márta

VÍZPARTI KIRÁLYNŐK

Sellő már nem, de delnő még lehetsz

Ma megláttam életem fürdőruháját egy külföldi kisasszonyon egy uszodában. Végiggondoltam a ruhatáram, és az jutott eszembe, lehet, hogy Nektek is gondot okoz az idei fürdőruhadivat. Nosza, kértem segítséget!

Vibráló színek

Bikini, virágos, Kép: Premier Outlet

Topzódj a színekben! Kép: Premier Outlet

Nyáron az élénk színek kerülnek előtérbe, így azt ajánljuk, ne félj vidám árnyalatokat hordani! Ha nagyon ragaszkodsz a feketéhez, válaszd a köztes megoldást – a fürdőruha alsó része maradhat sötét, felül azonban ragyogjon egy vibráló, feltűnő szín!

Fő a kényelem

Bikini, fehér, Kép: Premier Outlet

Fontos a kényelem! Kép: Premier Outlet

Hiába néz ki jól a fürdőruha, ha félsz, hogy elcsúszik, vagy nehézkesen mozogsz benne, ne kockáztass!

Pénztárcabarát fesztiválcuccok
Végre itt a nyár, melynek örömére szebbnél szebb ruhákkal és kiegészítőkkel dobhatod fel a hangulatod. Ha kíváncsi vagy, mik lesznek az idei nyár kötelező darabjai, tarts velünk! Stílustanácsadók segítenek, hogy igazán trendi lehess a nyári hónapokban.

Lehet, hogy a magazinok címlapján fantasztikusan mutat egy-egy különleges szabású darab, a strandoláskor és a csúszdázáskor azonban nagyon macerás tud lenni, ha állandóan igazgatnod kell magad.

Ne mutass meg mindent!

Bikini, vadító lazac szín, Kép: Premier Outlet

Idén vadítóan hódít a lazac szín, Kép: Premier Outlet

Sokan úgy gondolják, minél apróbb egy fürdőruha, annál többen fordulnak utánuk, mi azonban azt javasoljuk, hanyagold a falatnyi darabokat! Egy diszkrétebb fürdőruha is feltűnővé és izgalmassá teheti a megjelenést. (SŐT! A sejtelmesség mindig vonzóbb!)

Flitterek helyett csipke

Bikini, csipkés, Kép: Premier Outlet

Nagyon menő a csipkés! Kép: Premier Outlet

Ha az elegáns, nőies stílus híve vagy, ez a te nyarad lesz! A flitteres fürdőruhák ideje leáldozott, 2018-ban a csipkés változatok hódítanak. Ha tovább fokoznád a hatást, válassz egy magasított derekú változatot, ami optikailag megnyújtja és karcsúbbá teszi a lábakat!

Feltűnő minták

Bikini, csíkos, Kép: Premier Outlet

Örök divat a tengerészstílus, Kép: Premier Outlet

Nem számít, hogy kockás, csíkos vagy pöttyös… A lényeg, hogy minél vidámabb és feltűnőbb legyen a megjelenésed! Ha a felsoroltak túl extrémek a stílusodhoz, válassz egy virágmintás változatot!

Lelepleztük Cinthya mániáját!
A szabadság érzése, egy csipetnyi lázadás, a lehetőség arra, hogy bátran vállaljuk önmagunkat! Valaha ezt jelentette valaki ilyen cipőt viselt. Bár születése óta eltelt 110 év, az életérzés mit sem változott. Sőt, kiterjedt. Ma már ugyanis nemcsak a zenei fesztiválok és renitens zenészek alapdarabja a csillagos lábbeli, hanem bátran viselhető bármivel a tüll estélyitől, a business-viseleten át, egészen a menyasszonyi ruháig. Íme néhány izgalmas összeállítás!


Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:

Divat és szépség

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!