Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:
2016. december 17. 13:00 | PP-Eletforma

PÁSTSZERELEM

Puff neki! Elkelt az álompasi!

Jövőre eljön a nagy nap, és olimpiai bajnokunk “fejét is bekötik”. Szilágyi Áron szerelme szintén vívó. A fiatalok azt tervezik, esküvőjük nagyon emlékezetes lesz. Az első lépést már meg is tették az előkészültekhez, kiválasztották álom karikagyűrüjüket. És mi lesz még? 

A fiatalok jegygyűrűgondját egy nagyon ismert, exkluzív olasz ékszer-világmárka oldotta meg. A cég a napokban érkezett Budapestre, amit egy patival ünnepelt. Oda kapott meghívást kétszeres kardvívó olimpiai bajnokunk, Szilágyi Áron és kedvese, Szántó Betti is. És milyen véletlen, a szerelmesek meg is találták a sorsukat összekötő karikagyűrűt is.

Szilágyi Áron kedvesével, Kép: Moni's Jewelry

Szilágyi Áron kedvesével, Kép: Moni’s Jewelry

– Nagyon régóta nézegetjük már a gyűrűket, a teljes hazai készletet végignéztük, de Betti egyikbe sem szeretett bele igazán. Boldogok vagyunk, hogy itt találtuk meg az álom jegygyűrűt, ami elegáns, egyszerű és mégis lenyűgözően magával ragadó. Jövőre lesz a nagy nap, így lassan elkezdődnek az előkészületek, szeretnénk egy nagyon emlékezetes esküvőt, hiszen ez egy meghatározó pillanat az ember életében – mondta Szilágyi Áron.

A fiatalok 2007 óta ismerik egymást, mivel Betti is vívó volt, a pást hozta össze őket. Áron és Betti a londoni olimpia után találtak egymásra és két év együtt járás után 2014-ben költöztek össze. Nem sokkal később el is határozták, hogy végleg összekötik életüket, jövő nyáron pedig jöhet az esküvő.

A gálaesten Őexcellenciája Massimo Rustico, olasz nagykövet is tiszteletét tette, aki – úgy tűnik – az olasz divat nagyszerű nagykövete is lehet!

A gyámánt…
Marilyn Monroe szerint a gyémánt a nő legjobb barátja. Erről e becses ékszerről is sokat megtudhattunk az ősszel. Elképesztő, mit varázsolnak ügyes mesterek egy “darab kavicsból”.

– Nagyon örülök, hogy világszerte egyre többen megismerik az olasz exkluzív márkákat. Boldog vagyok, hogy Magyarország is nyit az olasz divatvilág felé, bízom benne, hogy még számos közös együttműködésünk lesz a jövőben” – mosolygott Massimo Rustico.

– A mi ékszereinket viselő nő magabiztos, nyugodt és kiegyensúlyozott, egyedül is szívesen tölti idejét, de a társaság üde színfoltja is egyben. Az ékszer viselőjére a kifinomultság és az elegancia jellemző, akárcsak Szilágyi Áron kedvesére, Bettire, aki a legszebb gyűrűt választotta ki a kollekcióból, így ehhez már nagyon könnyű volt megtalálni Áron klasszikus karikagyűrűjét. Betti a szolid, nőies stílus követője, de fontos számára a minőség és a tartósság is – árulta el Suta Mónika, a Moni’s Jewelry tulajdonosa

(Forrás: Just Creative)

 

 

 

 Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:

Divat és szépség

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!