Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:
2017. május 13. 15:00 | László Márta

TRENDI KÖRÖMLAKKOK

Pasztell árnyalatok, geometrikus formák

A tavaszt nem csupán azért várjuk évről évre, mert ilyenkor meghosszabbodnak a nappalok, többet süt a nap, nyílnak a virágok, lekerülnek a nagykabátok, hanem azért is, mert a sötétebb, komorabb árnyalatok után ismét a pasztell színek kerülnek előtérbe, legyen szó öltözködésről, vagy éppen manikűrről. Amennyiben igazán trendik szeretnénk lenni ebben a szezonban, akkor ötvözzük ezeket a gyönyörű lágy árnyalatokat játékos, geometrikus formákkal.

Nyári napfelkelte, kék lagúna, epres fagylalt. Ilyen, és ehhez hasonló varázslatos színekkel köszönti a tavaszt az egyik ismert kozmetikai termékeket gyártó cég gél hatású körömlakk palettája. A kilenc új árnyalat segítségével üde, színpompás és ragyogóan fényes hatású manikűröket alkothatunk, amelyek garantáltan jókedvre derítenek bennünket, amikor csak ránézünk. A tartós gél hatású körömlakkok ápoló omega olajat tartalmazó formulája már akár egy rétegben is tökéletes fedést ad a körmöknek.

Tavaszi körömlakk színek, Kép: Avon

Tavaszi körömlakk színek, Kép: Avon

Válogassuk össze kedvenc árnyalatainkat, és fessük ki velük kedvünk szerint egy vagy akár több színnel körmeinket. Ebben az évben ugyanakkor tovább hódítanak a geometrikus minták is, amelyeket bátran alkalmazhatunk manikűrünkben és kombinálhatunk pasztelles árnyalatokkal is.

Lila-fehér-arany trendi lakkozás, Kép: Avon

Lila-fehér-arany trendi lakkozás, Kép: Avon

A geometrikus manikűr elkészítéséhez nem kell mást tennünk, mint kiválasztanunk az alaplakk színt vagy színeket, felvinni azokat, majd hagyni megszáradni. Ezt követően a körömdíszítő lakkok vékonyított ecsetének segítségével, határozott mozdulatokkal rajzoljuk fel körmeinkre a kívánt mintát. A geometrikus hatás elérése érdekében érdemes ezt a köröm széleihez közel készíteni, hogy így még inkább hangsúlyosabbak legyenek az éles formák. Festhetünk akár kockákat vagy háromszögeket, a lényeg, hogy ügyeljünk arra, hogy a szélei elég élesek és jól láthatóak legyenek – ajánlja Rigó Edina, az AVON Szépségműhely bloggere és a LakkomLakkom blog írója.

Cuki fityegő: az év hóbortja a bagpircing
Válassz egy egyszerű táskát, és ha elég ügyes vagy bármit csinálhatsz belőle! Ha elég csillogós, használd estére. Ha egy bőrpamacs, legyen délelőtti viselet, de egy rózsaszín kis pompon délután mindent visz! Ahány bagpircing, ahogy ezt a kiegészítőt hívják, annyi öltözet! Légy kreatív!

 Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:

Divat és szépség

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!