Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:
2016. november 19. 15:00 | László Márta

ELLESTÜK!

Párizsi dzsungel a pesti flaszteren

Az extravaganciájáról ismert Pásztor Anna óriási lelkesedéssel vetette bele magát egy különleges divatbemutatóba! Először dolgoztak együtt a világhírű KENZO divattervezői a H&M-mel, és az elsők között Budapesten vonultatták fel darabjaikat. A debütálásra hazai sztárokat és bloggereket hívtak meg. Görög Zita és Dukai Regina is boldogan próbálgatta az elsőre meghökkentőnek tűnő ruhadarabokat!

Nincs az a nő, aki ne menne el szívesen egy divatbemutatóra! Hát még azok a sztárok, akiknek foglalkozásukhoz tartozik a ruha! Pásztor Anna már elsőre is vonzónak találta a lookbook képek alapján a darabokat, és most a való életben sem csalódott bennük.

Pasztor Anna válogat, Kép: H&M/KENZO

Pasztor Anna válogat, Kép: H&M/KENZO

– Egyszerűen gyönyörűek a színek és a mintázatok! Tisztában vagyok vele, hogy abszolút extravagáns ízléssel rendelkezem, a hétköznapokban is nagyon „sok vagyok”, de pont ezt imádom. Mint egy karácsonyfa, amire ráborult a gardrób. Jó pár darabbal incselkedem ezek közül is, hiszen az én stílusomhoz nagyon passzol ez a kollekció. –

KENZO
KenzoTakada, Kép: wikimedia

KenzoTakada, Kép: wikimedia

A KENZO márkát 1970-ben alapította Kenzo Takada, japán születésű divattervező. A formabontó színekről és formákról ismert francia luxusmárka a Vivienne Galériában tartotta első divatbemutatóját, kirobbanó sikerrel. A folyamatos elismerések után 1983-ban az addig csak női darabokat tervező cég elindította a férfi vonalat is, a többi pedig azóta divattörténelem.

Görög Zita kifejezetten örült a tervez-gyártó együttműködésnek.

– Nagyon jó ötletnek tartom, hogy a H&M elhozza nekünk a 21. század cirkuszát a kifutókról. Óriási dolog, hogy ezekhez a különleges ruhákhoz a nagyközönség is hozzáférhet. Én máris imádom ezeket a gyönyörűségeket. –

Dukai Regina már kislánykorában is imádta a divatot, nagy kedvencei voltak mindig is az oversize felsők.

– Szerintem nagyszerű lett az idei kollekció, nagyon különleges darabokkal találkoztam. Ügyesen kombinálva például egy egyszerű farmerrel egy extrém felsőt is nyugodtan lehet viselni! –

A Váci utcai partira olyan hazai divattervezők is ellátogattak, mint Anh Tuan és Tóth Bori. A vidám, színes, extravagáns kreációk gyorsan a sztárok kedvencei lettek, és mindenki megtalálta a stílusához illő ruhadarabokat!

Mit villant a dögös és mit a hódító?
Megmutatja valódi énjét Varga Iza és Puskás Peti! Ahogy még sosem láthattuk őket: a színésznő ellenállhatatlanul dögössé, az énekes vérbeli hódítóvá vált! Mi a titok? Az, hogy nincs titok, Te is átváltozhatsz! Csak légy nyitott!

 

 Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:

Divat és szépség

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!