Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:
2017. május 14. 17:00 | Krajcsó Judit

SZÉPSÉGES GYERMEKEK

Ők 2017 legszebb magyar gyerekei

Idén 14. alkalommal került megrendezésre a Little Miss & Mister Hungary gyermekszépség és tehetségkutató verseny. Az országos előválogatóról 40 gyermek jutott tovább a döntőre, közülük választottak győzteseket.

Múlt hétvégén 14. alkalommal került megrendezésre a Little Miss & Mister Hungary a Siófokon. A gyermekszépség és tehetségkutató verseny döntőjébe negyvenen jutottak be országos előválogatók által.

gy5

A 4 és 18 év közötti gyerekek a döntő előtt felkészítő táboron vettek részt a Balaton mellett. Ez idő alatt szakértők segítségével sajátították el a színpadi mozgással kapcsolatos ismereteket, valamint ellátogattak a Zamárdi Kalandparkba, és egy fotózáson is részt vettek, ahol Mercedes veterán autócsodák mellett pózolhattak a Mercedes-Benz Siófok jóvoltából.

gy6

A döntő egy nagyszabású gálaműsor keretein belül zajlott Siófokon, amelynek műsorvezetője az Esti Frizbi Hajdú Péterrel című műsorból ismert nagyszájú kislány, Kaiser Csinszka volt. A zsűriben mások mellett Kiszel Tünde és kislánya, Romhányi Judit, a Ce Plaza Hotel marketing igazgatója, valamint Kovács Miklós, a Mercedes-Benz Siófok tulajdonosa értékelték a kifutón sétáló kicsiket.

A Little Miss & Mister Hungary 2017. abszolút győztesei: Li Tiffany 7 éves, Nagy Boglárka 4 éves, Timár Alina 9 éves és Nagy Lili 11 éves kislányok illetve Varga Zalán 4 éves és Alföldi Bence 11 éves kisfiú lettek.

gy4

A verseny fő szervezője, Bartalovics Ildikó elmondta: a hiedelmekkel ellentétben a szépségversenyek pozitívan hatnak a gyerekekre. Önbizalmat kapnak, barátságot kötnek, illetve egy napig királynők lehetnek, hiszen náluk minden gyermek koronát kap. A Little Miss & Mister Hungary 2017. versenyen minden korosztálynak külön kategória győzteseket is hirdettek, akik Görögországba utaznak képviselni Magyarországot. A korosztályos első helyezettek:

gy1

Görögország mellett hamarosan egy bulgáriai világversenyen is bemutatkoznak a magyar gyerekek. Ide a Mini Miss Hungary 2017 címet szerzett Menyhárt Lola, a Little Mister Hungary 2017 címet szerzett Sándor János Vilmos, Varga Zalán, valamint Nagy Lili és Turi Roxána utaznak majd.

gy2 lola

“A gyerekek már nagyon készülnek a világversenyre, angolul tanulnak és tervezik a ruhájukat. Nekem két kislányom is megy majd: Roxána és Alexa imádják a szépségversenyeket, nagyon lelkesek minden alkalommal” – mondta Turi Eszter, aki az édesanyák számára rendezett versenyen is elindult. (Fotók: Paprika Christian)

Jól vagyok. Okos vagyok. Sok pénzem van
Mit jelent a gyermekek számára az önbizalom fogalma? Az ő magabiztosságukat mi határozza meg? Hogyan érzik magukat a különböző helyzetekben? – erre volt kíváncsi a Cartoon Network legutóbbi kutatása. A te gyerekednek vajon mekkora az önbizalma?

 

 

 Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:

Divat és szépség

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!