Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:
2017. április 04. 19:00 | László Márta

KÉNYELMES A MENŐ

Mutatom a legtrendibb cipőket

Megérkezett a tavasz, ideje beszerezni az idei legdivatosabb lábravalókat. Jó hír, hogy ehhez még a pénztárcádat sem kell nagyon megterhelni, ugyanis az elkövetkező napokban szuper akciók lesznek a cipőszekciókban.

 

Adidas cipő, Kép: brands.hu

Kép: brands.hu

Jó pár éve hódítanak a divatos, sportosan elegáns cipők, mint például a sneakersek, de több világmárka is újra-gondolta cipőkollekcióját az elmúlt időszakban, és olyan darabokkal rukkoltak elő, amelyek a futópályán és az edzőtermen kívül az utcai viseletben is megállják a helyüket. Kényelmesek és divatosak is egyben, kiváló társak a rohangálós hétköznapokon, úgy, hogy közben teljesen feldobják a megjelenésünket.

Converse, Kép: brands.hu

Converse, Kép: brands.hu

– Tény, hogy a magassarkú cipőnél nincs nőiesebb viselet. A neves divatcégek gondoltak azonban azokra a hölgyekre is, akik a pörgős hétköznapok képviselői és megalkották a csinos és nőies, de kényelmes és egészséges cipőket is – mondta Gerhát-Molnár Irina, a Brands.hu ügyvezető-igazgatója.

Férficipő, Kép: brands.hu

Férficipő, Kép: brands.hu

– Ezekben sokkal komfortosabban mozoghatunk, ráadásul a lábat sem terheli. Igen, egy jó kis futó-, vagy tornacipőnél kényelmesebb cipőnk sosem lesz. –

Sealand, Kép: brands.hu

Sealand, Kép: brands.hu

A divatos megjelenés a férfiak privilégiuma is, akik egyre inkább odafigyelnek arra, hogy mit vegyenek fel, ha elindulnak otthonról.

Ezek nélkül ki se lépj a lakásból indén tavasszal!
Az idei tavaszi kiegészítő-trend sokkal inkább merészebb darabokat diktál, mint máskor. Szerencsére azonban a praktikusságot is szem előtt tartották a neves divattervezők, így hétköznap is bátran hordható táskákat és ékszereket viselhetünk a következő hónapokban.

A 2017-es tavaszi-nyári cipőtrendben ők is megtalálhatják a számukra legkiválóbb darabokat, és nekik sem kell a kényelmetlen öltönycipőkben eltölteni a munkanapokat. Bátran fel lehet venni a kényelmes, pasztell-színű velúrcipőket a business-viselethez is, ami egyedivé, magabiztossá teszi viselőjét.

– Erőre, rugalmasságra és kreativitásra utal, ha egy férfi mer kilépni a komfortzónájából és követve a trendeket, figyelve az egészségére és a kényelemre már nem a megszokott lábbelikből választ magának – tette hozzá a szakember.

 

 

kulcsszavak:


Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:

Divat és szépség

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!