Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:
2016. november 02. 17:00 | László Márta

ŐSZI-TÉLI DIVAT

Mit villant a dögös és mit a hódító?

Megmutatja valódi énjét Varga Iza és Puskás Peti! Ahogy még sosem láthattuk őket: a színésznő ellenállhatatlanul dögössé, az énekes vérbeli hódítóvá vált! Mi a titok? Az, hogy nincs titok, Te is átváltozhatsz! Csak légy nyitott!  

Varga Iza, az éjkirálynő, Kép: fashioandays.hu

Varga Iza, az éjkirálynő, Kép: fashioandays.hu

Varga Iza a hétköznapi anyukaszerepből és Balogh Nóra karakteréből kilépve szexi éjkirálynőként pózolt, míg a bohém művészként ismert Puskás Peti elővette hódító énjét is. De mindkét híresség a sportos vagy éppen extravagáns ruhákat is szívesen viselte, melyeket az egyik legismertebb divatportál legújabb kollekcióiból válogattak ki. Azért álltak kamera elé, hogy mindenkit buzdítsanak a sokszínűség, a bennünk rejlő többféle személyiség kifejezésére, melynek egyik legjobb eszköze a divat.

Puskás Peti, a hódító, Kép: fashiondays.hu

Puskás Peti, a hódító, Kép: fashiondays.hu

A társaság 2016-os őszi/téli kampányához kapcsolódva rábírta a két hírességet, hogy merjék megmutatni, hányféle személyiség is lakozik bennük. Hiszen minden ember stílusa rendkívül sokszínű, izgalmas, és akár minden nap más oldalunkról mutatkozhatunk meg – ezt pedig senki nem tudja jobban, mint a színészek vagy az előadóművészek, akik igazi kaméleonként tudnak megújulni a divat segítségével. Varga Izából előbújt a szexi díva, Puskás Petiből pedig a hódító férfi.

Varga Iza, az üzletasszony, Kép: fashiondays.hu

Varga Iza, az üzletasszony, Kép: fashiondays.hu

– Kifejezetten élvezem, ha egy-egy eseményen megmutathatom a dögös énemet is, mert az is ízig-vérig én vagyok, még ha a gyerekek körüli teendők miatt ez az oldalam nem is volt mindig olyan hangsúlyos. Emellett abban a szerencsés és különleges helyzetben vagyok, hogy az életem már 18 éve egybefonódott Balogh Nóra életével. Így ha nem is Izaként, de Nóraként igen közel áll hozzám az üzletasszony karakter is – mondta a színésznő.

Bár Izát legtöbbször elegánsan láthatjuk, elárulta, hogy a forgatási nap végén bizony a tűsarkús énjét tornacipősre cseréli, és minden átmenet nélkül hagyja maga mögött Nóra karakterét. A napi több mint 180 kilométeres ingázás miatt ilyenkor a kényelmes, laza, sportos oldalát veszi elő, így érzi magát igazán egyensúlyban.

Puskás Peti nemcsak lezser, bohém stílusával hódít, hanem néha extrém öltözékekkel kelti fel az érdeklődést.

Puskás Peti, a művész, Kép: fashiondays.hu

Puskás Peti, a művész, Kép: fashiondays.hu

– A jelenlegi stílusomat szétszórtan elegánsnak mondanám, amelybe persze elég sok minden belefér. Mostanában imádom a színes és a mintás ingeket, és teljesen oda vagyok a poncsókért. Múltkor abban mentem el egy focimeccsre, ahol ugyan kissé furcsán néztek rám emiatt, de ez nem zavar különösebben. Régen őrültebb dolgaim voltak, egyetemen például skótszoknyát is hordtam, gimiben pedig egész gyűjteményem volt a hawaii ingekből, amikor még senki nem hordta őket. –

A The Biebers frontembere, ha éppen nem egy bohókás ingben forgat, szívesen előveszi sportos énjét is, emellett vallja, hogy egy énekesnek igenis legyen külön színpadra szánt öltözéke, így a fellépőruhák külön helyet foglalnak el a szekrényében. A sportcipőihez viszont szenvedélyesen ragaszkodik, bármilyen stílusú öltözéket is visel éppen. A végletekig képes hordani egy-egy kedvenc párat, amelyet a barátainak kell lekönyörögniük róla.

Mindkét művész nagyon élvezte a fotózást és azt, hogy az új ruhákkal megmutathatták, mennyire színes egyéniségek valójában!

CSÁBÍTÁS FELSŐFOKON
Marilyn Monroe szerint a gyémánt a nő legjobb barátja. Nos, engem a minap több mint 220 millió forint értékű ilyen, különleges mesebeli ékkő, és persze négy, hozzá járó testőr vett körül azon az exkluzív sajtótájékoztatón, ahol bemutatták a világ legtökéletesebb barátait. Európában mindössze három országában, Törökországban, Nagy-Britanniában és immár Magyarországon juthatnak hozzá az érdeklődők. A divatos ékszerekről itt írtam!

 Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:

Divat és szépség

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!