Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:
2018. január 30. 18:00 | László Márta

SZTÁRGYÁR VAGY MUNKA

Mire képesek a divatdiktátorok, ha kicsik?

Ezt sem lehet elég korán kezdeni! Egyre több gyerek érzi magáénak a kifutót Magyarországon is, több ezren jelentkeznek, hogy modellek lehessenek – mondja Bartalovics Ildikó, a Fashion Kids Hungary Modellügynökség vezetője.

Gyerekmodellek, álló, Kép: Paprika Christian

Kép: Paprika Christian

Magyarországon is egyre gyakoribb, hogy a szülők a gyermekeiket úgy öltöztetik mintha felnőttek lennének. A kicsik is szeretnek csinosan öltözni, divatos ruhákban járni – és ez magával hozza a gyerekdivat piacának erősödését.

Az egyik ismert modellügynökséget rendszeresen keresik meg divatmárkák azzal, hogy gyermekmodelleket szeretnének felkérni különböző feladatokra, és szerencsére nem kell elutasítaniuk a felkéréseket, hiszen több ezren jelentkeznek hozzájuk.

Három gyerekmodell, Kép: Paprika Christian

Kép: Paprika Christian

– A magyar gyerekek nagyon szépek és ügyesek, ezért nemcsak itthon, hanem a külpiacokon is erősek tudunk lenni. Modelliskolánkban 4 és 13 év közötti csemetéknek tanítjuk meg a szakmát, ezzel pedig nemcsak kereseti lehetőséget adunk a kezükbe, hanem megtanulnak szépen öltözködni, színpadon mozogni, sminkelni, hajat készíteni – mondta Bartalovics Ildikó, a Fashion Kids Hungary Modellügynökség vezetője, aki hozzátette: hamarosan elindítják az ország első gyermekmodell magazinját is.

Hoppá! FEJÉREK a legszebb magyar lányok!
Milyen tulajdonságokkal kell rendelkeznie egy szépségkirálynőnek? Egyebek között ez is pontosan kiderült a Nemzet Szépe szépségverseny szervezőinek nem reprezentatív közvélemény-kutatásából. A válaszadók szerint Fejér megyében élnek a legszebb magyar hölgyek, utána jönnek a budapestiek, a harmadikok Borsod-Abaúj-Zemplén megyeiek. És ez így lesz a jövőben is?
kulcsszavak:


Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:

Divat és szépség

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!