Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:
2017. június 30. 19:00 | László Márta

BIKINIKISOKOS

Mi villanjon és mi nem?

Nagy változáson mentek át a fürdőruha trendek az elmúlt 100 évben: mára a hosszú ujjas, fürdésre kitalált fürdődresszektől eljutottunk az egészen parányi bikinikig. Azonban divat ide vagy oda, érdemes odafigyelnünk arra, hogy testalkatunknak megfelelő darabot válasszunk. A Premier Outlet stylistje segít eligazodni a fazonok között! Hozzáteszem, mielőtt választunk, érdemes egy tükröt elővenni, és megfelelő önkritikával nézni a látványt! Csak hasznossá válhat! 

Javában zajlik a strandszezon, de sokan még mindig feszengve indulnak a vízpartra. Ahhoz, hogy ezt elkerüljétek, tartsatok velünk, eligazítunk a bikini-útvesztőben, hogy maximálisan kiélvezhessétek a strandolás minden egyes percét.

Szalmakalapos nő, Kép: Premier Outlet

Kép: Premier Outlet

Körte, alma, banán, eper, homokóra… rengeteg féle testalkat létezik. Nem csak a hétköznapi viseletek, fehérneműk, hanem a bikini kiválasztásában is szem előtt kell tartanunk, melyik testrészeinket hangsúlyozzuk és melyeket takarjuk el. Íme, egy rövid áttekintés, hogy a legjobb formátokat hozzátok az idei strandszezonban!

Bikini felső, Kép: Premier Outlet

Kép: Premier Outlet

Klasszikus háromszög fazon

A szélesebb vállú, telt keblű, keskeny derekú hölgyeknél előnyös a klasszikus háromszög fazon. A merevítős darabok pedig nem csak jól tartanak, de csinos dekoltázst is varázsolnak.

Vállpánt nélküli bikini

A vékony, sportosabb testalkatú lányoknak igazán jó döntés a pánt nélküli fürdőruha. A fodros, anyagában húzott, vagy díszített felsőrész optikailag kiemeli a mellrészt.

Bikini alsó, Kép: Premier Outlet

Kép: Premier Outlet

Balconette fazon

A balconette fazon a kisebb és nagyobb kebelmérettel megáldott hölgyek számára egyaránt tökéletes választás. Azok, akik az előbbi csoportba tartoznak, nyugodtan válasszák a push up verziót. A nagyobb kebelméretű hölgyeknek érdemes előnyben részesíteniük a pántos változatokat.

Retro bikini

Az 1950-es, ’60-as évek nagy slágere volt a magas derekú alsó részes bikini. Szinte minden testalkathoz tökéletesen passzol. Ez a fazon optikailag kerekebb popsit, hosszabb combokat és laposabb hasat kölcsönöz viselőjének.

Bikini a homokban, Kép: Premier Outlet

Bikini a homokban, Kép: Premier Outlet

Retro egyrészes

Ápol és eltakar, elrejti a problémás területeket. Már tavaly is hódított az egyrészes, azonban ebben az évben minden eddiginél több verzióban kapható a boltok polcain. Ezzel a trenddel senki sem lőhet mellé. Válasszatok különlegesebb tervezésű darabokat, és ne riadjatok vissza a fodroktól és mintáktól se!

Vagány színek, vagány minták!
Már június eleje óta tombol a nyár! Nem mindegy, hogy ilyen időben mivel kápráztatjuk el a pasikat! A Premier Outlet stylistje összegyűjtötte azokat a ruhadarabokat, melyekben te lehetsz a kánikula királynője! Ne hagyd ki!

 

kulcsszavak:


Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:

Divat és szépség

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!