Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:
2018. február 03. 18:00 | László Márta

PROVOKATÍV ÉS TRENDI

Bombázz lila nőiességgel a Valentin-napi vacsira

Fontos szerepet töltenek be életünkben a színek, hiszen azok nem csupán a szivárvány összes árnyalatával teszik pompázatossá világunkat, hanem segítségükkel hangulatokat, érzelmeket fejezhetünk ki. A lila szín nagyon sok jelentést hordoz magában, ilyen például a nőiesség, a nyugalom, a kreativitás és a határozottság. Így hát nem csoda, hogy a Pantone a merész és gyönyörű ultraviola színt választotta a 2018-as év színének. Ismerjük meg jobban!  

A lila sokak szerint titokzatos és királyi szín, amely a harmóniát testesíti meg a kék nyugalma és a piros lendülete között. Nőies és romantikus, miközben határozottságot és energiát sugall. Lenyugtatja az elmét és az idegeket, ám ösztönzi a kreativitást is. Ezért nem meglepő, hogy az amerikai Pantone cég, amely minden évben kihirdeti az év színét, 2018-ban az ultraviola, vagyis az az ultralila szín mellett döntött. Drámai, kihívó és elgondoltató szín – az eredetiséget, a haladó gondolkodást és a találékonyságot hivatott jelképezni.

Lila rúzsos nő, Kép: Avon

Lila rúzsos nő, Kép: Avon

A kihívó ultraviola és a lila szín különböző árnyalatai nem csak a divat és a lakberendezés területein aratnak hatalmas sikert, hanem a szépségápolásban is.

Lila sminkpaletta, Kép: Avon

Lila sminkpaletta, Kép: Avon

A magabiztosságot sugárzó szín tökéletesen beilleszthető mindennapi szépség rutinunkba, különlegessé tehetjük vele manikűrünket vagy akár lila színű kozmetikumokkal neszesszerünket is. Egy lila rúzzsal feldobhatjuk és merésszé tehetjük egyszerű nappali sminkünket, vagy vadító, lilás füstös szemsminket varázsolhatunk magunknak az esti partira. Használjuk bátran ezt a provokatív és trendi színt önmagunk és nőiességünk kifejezésére!

A férfiak kedvelik, ha egy nő képes sokféle arcát megmutatni! Nos, itt az alakalom, közeleg a Valentin-napi vacsorák ideje, próbáld ki, neked melyik árnyalat áll jól. A modernebb, kozmetikumokat áruló boltokban szakképzett kozmetikusok, sminkesek segítenek a választásban. Fiatalabb olvasóim bátran kísérletezzenek a harsányabb, az idősebbek forduljanak inkább a pasztell árnyalatok felé.

Így tűnhetsz évekkel fiatalabbnak
A nők több mint 90 százaléka előbb vagy utóbb elkezd foglalkozni arcvonásai változásával, az arcfrissesség tompulásával. Akik újév alkalmával megfogadták, hogy idén többet törődnek a külsejükkel, azoknak az optikai arcfiatalítás 2018 válasza: néhány ügyes trükkel akár egy évtizedet is letagadhatunk a korunkból, ismerőseink pedig ránk sem fognak ismerni.


Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:

Divat és szépség

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!