Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:
2018. szeptember 10. 10:45 | László Márta

ŐSZI DIVAT

Kutakodásmentes kézi cucc a menő

Ki ne látott volna nőt a pénztárnál, aki könyékig turkál a táskájában, hogy megkeresse a pénztárcáját? Nos, ennek vége, mert az őszi divat a kutakodásmentes, nagyon praktikus darab. Természetesen kártyatartó és kulcsrögzítő is tartozik hozzá.

Őszi táska, Kép: Kabo Valbona

Őszi táska, Kép: Kabo Valbona

Elegáns, praktikus hölgyeknek készült az ősz egyik legizgalmasabb kollekciója. Megálmodója, Kabo Valbona már kislányként is rajongott a divat iránt, végül nemzetközi gazdasági mesterdiplomát szerzett, és a szakmájában helyezkedett el. 2015-ben azonban sorsfordító elhatározással Barcelonába ment, ahol egy bőrdíszműves segítségével alkotásai végre testet öltöttek, és mára már egész Európában ismerik a nevét. Táskái Frakfurtban és Pesten is óriási sikert arattak.

A mostani kollekció színvilágára a klasszikus őszi árnyalatok jellemzők, a fekete, a barna, a zöld és a metál szürke. A külső kialakításnál az elegáns megjelenésen kívül a kellemes tapintás kapott kiemelt szerepet. Az ifjú művész a velúr mellett szívesen használ anyagában nyomott, 3-dimenziós mintájú bőröket is.

A táskák belső kialakításánál a praktikusság került előtérbe, a cél a  „kutakodásmentes”  táskák megalkotása volt. Ezért a számos praktikus zseb mellett a nagyobb méretű táskák karabineres bőrszíjat is kaptak az elsüllyedésre hajlamos kulcscsomók rögzítésére. A kollekció részét képezi egy unisex kártyatartó is, amelyben tíz kártyát tárolhatunk áttekinthetően, illetve érhetünk el egyetlen gombnyomással.

Most indul a vadászszezon, hölgyeim!
Bámulatosan szökellő vadmacskáktól ezüstösen tovasikló keszegekig bármik lehetünk 2018 őszén! Sokan még napoznak, de akik már a ruhásszekrényt rendezgetik, jó, ha pár dolgot figyelembe vesznek. Állatmintás kelmék, fémesen ezüstösen csillogó cuccok kellenek ezen az őszön az igazán nőies csábításhoz! Itt egy pár tipp!

 

kulcsszavak:


Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:

Divat és szépség

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!