Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:
2017. június 08. 19:00 | László Márta

INDUL A DIVATBUGI!

Készen állsz a nyárra? Kukkants a gardróbba!

Igazán durván durrantott be a nyár már az első napokban, így a gardrób mélyéről nyilván már előkerültek a lengébb ruhák! A Premier Outlet összegyűjtötte azt a néhány darabot, melyekben nemcsak divatos leszel, de még a hőséget is könnyebben viseled! Figyelem, idén így leszel csini és megnyerő! 

Kalap

A kalap nemcsak más évszakokban, hanem lenge nyári ruhadarabokhoz is tökéletes választás.

Kalap és csíkok, Kép: Premier Outlet

Kalap és csíkok, Kép: Premier Outlet

Ráadásul praktikus, hiszen megvéd a napszúrástól és a káros UV sugaraktól. Sőt, ha elegáns szeretnél lenni, de nincs időd elmenni a fodrászhoz, csak kapj a fejedre egy jó kis szalmakalapot! Ha igazán divatos akarsz lenni, akkor egy nagyobb, szélesebb pereműt válassz! (Most kezd divatba jönni a kicsi peremű, már-már férfias kalap is!)

Romantikus ruha, Kép: Premier Outlet

Romantikus ruha, Kép: Premier Outlet

Felső

Valljuk be, hogy az idei felső trendek nem sokat takarnak el viselőjükből, azonban egy kis figyelemmel könnyedén elkerülhető a közönséges hatás! Azok, akik már télen is a nyári alakra gyúrtak, különösen élvezni fogják az idei crop top trendet. Csipkés, hímzett, csíkos, fodros egyszínű… csak a stílusodon múlik, hogy melyik mellett teszed le a voksod.

Virágok, Kép: Premier Outlet

Virágok minden mennyiségben, Kép: Premier Outlet

Sort és szoknya

Az idei szezon nagy kedvencei lesznek a lenge mintás és egyszínű- sortok, de a klasszikus, szaggatott, hímzett farmernadrágok, -szoknyák is. A csipkés hatású, és fodros változatok pedig különleges megjelenést kölcsönöznek viselőjüknek. Bármelyiket is válaszd, hűséges „társad” lesz egész nyáron.

Farmerruha tengerészcsíkos táskával, Kép: Premier Outlet

Farmerruha tengerészcsíkos táskával, Kép: Premier Outlet

Szandál vagy papucs

Szerencsére idén a nőies és kényelmes cipellők kerültek előtérbe. A szandálok mellett egyre több papucs sorakozik az üzletek polcain. Választhatsz strasszokkal díszített, vagy akár szőrős papucsot, de a hagyományos „gyógypapucs” trendi kivitelezéseivel találkozhatsz!

Cuki fityegő: az év hóbortja a bagpircing
Válassz egy egyszerű táskát, és ha elég ügyes vagy bármit csinálhatsz belőle! Ha elég csillogós, használd estére. Ha egy bőrpamacs, legyen délelőtti viselet, de egy rózsaszín kis pompon délután mindent visz! Ahány bagpircing, ahogy ezt a kiegészítőt hívják, annyi öltözet! Légy kreatív!

 

 

kulcsszavak:


Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:

Divat és szépség

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!