Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:
2018. május 12. 11:00 | László Márta

BOROTVAÉLEN

Kedvelik a pasik a pörgősebb reggeleket

Nemcsak a nők tudnak egyszerre több mindent csinálni – az általános elképzelésekkel ellentétben. A férfiak nagy része – annak érdekében, hogy reggel időben elindulhasson otthonról – szintén több feladatot is ellát egyszerre. Ez derül ki egy ismert borotválkozási márka felméréséből.

Borotválkozó férfi, Kép: Patrick Coddou Unsplash/Braun

Kép: Patrick Coddou Unsplash/Braun

A férfiak 44 százaléka találja meg annak módját, hogy könnyebbé tegye a borotválkozást, 31 százalékát foglalkoztatja, hogy minél kevesebb eszközt kelljen használnia, és 26 százalékuk a többfunkciós termékeket részesíti előnyben. A megkérdezettek 62 százaléka megvásárolná azokat a termékeket, amelyek megkönnyítik a reggeli rutint, és 54 százalékuk keres olyan megoldást, amellyel időt spórolhatnak a borotválkozás során.

Minden férfinak szüksége van ahhoz, hogy könnyen vegye a napi feladatokat, legyen az egy munkahelyi prezentáció vagy a hétvégén esedékes ügyintézés. A korszerű technológiának és a fésűszerű felépítésnek köszönhetően, amely könnyedén irányítja a szőrszálakat a borotva vágó elemeihez, csökkenti a borotválkozási időt, és a bőrirritációt, ahogy a hosszabb és rövidebb szőrszálakat egyszerre távolítja el. Például a három, egymástól függetlenül mozgó vágó-elem és a korszerű borotválkozó rendszer minden arckontúrt könnyedén elér, így kényelmes és gyors a borotválkozás. A férfiak szépségápolási stílusa a személyiségük tükre! Hölgyeim! Legyünk résen!

11 ok, amiért pattanásos lesz a bőröd
A pattanások, aknék rengeteg fiatal, sőt felnőtt életét megkeserítik. Az okok közt számos közismert és kevésbé ismert tényezőt lehet beazonosítani, amelyekről Peterman Krisztina, a Dermatica kozmetikus mestere beszélt.
kulcsszavak:


Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:

Divat és szépség

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!