Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:
2018. december 18. 10:45 | László Márta

SZÜLETÉSNAP

Imádunk interneten cipőt venni

Divatfanatikusokat célzó exkluzív klubból minden igényt kielégítő webshoppá vált Közép-Európa legnagyobb divatportálja. A fashiondays.hu-t ma már 500 ezren használják. A cég vezetői elhatározták, időt spórolnak nekünk. A romániai székhellyel, Magyarországon és Bulgáriában is sikeresen üzemelő online webshop idén ünnepli kilencedik születésnapját.

Férfi divat, 2018, karácsony, Kép: fashiopndays.hu

Kép: fashiopndays.hu

A fővárosiak vásárolnak elsősorban online Magyarországon. A forgalom 45 százalékát a budapestiek adják. Ezután jönnek a megyeszékhelyek, csökkenő sorrendben Debrecen, Győr, Szeged, Miskolc, Kecskemét, Nyíregyháza, Székesfehérvár és Pécs van a lista elején. A most kilncéves cég közönsége is megváltozott. Ma a 25-45 éves korosztály vásárol legszívesebben. Nem véletlen, hogy a slágercuccok listáját a sportcipők vezetik.

Női divat, 2018, karácsony, Kép: fashiondays.hu

Kép: fashiondays.hu

Karácsonyi meglepetésként megmutatjuk, mit vegyél fel az ünnepekre vagy éppen szilveszterre… esetleg a párodnak a fa alá.

Mi kerüljön a gasztronindzsa és a sufni-mester fája alá?
A moziban is a saját roquefortját majszolja, percenként méri a pulzusát vagy rosszul van, ha összekevered Frankensteint a teremtményével? Személyre szabott karácsonyi tippjeinkkel idén az ínyencektől a kultúrsznobokig mindenkit elkápráztathatsz!

 

 

 

kulcsszavak:


Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:

Divat és szépség

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!