Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:
2016. december 21. 17:00 | László Márta

EGY FÉRFI TÉLEN

Így lehetsz trendi pasi a mínuszokban!

Reggel, amikor kinézel az ablakon, látod, hogy az éjjel leesett a hó és már a köd is azt sugallja, hogy nagyon fogsz fázni. De fogalmad sincs mit vegyél fel, hogy az üzleti ebéden is elegáns legyél. Ismerős helyzet? Télen is lehetsz megnyerő és stílusos, csak egy-két réteget fel kell venned még pluszban. Íme négy szett, amellyel átvészelheted a telet és elragadó lehetsz a reggeli tárgyalástól az esti randiig.

Férfi kabát, Kép: brands.hu

Kép: brands.hu

Trendi összeállítások, Kép: brands.hu

Kép: brands.hu

Hosszú szövetkabátot bármikor fel tudsz venni és egy sállal feldobva még melegebben tudsz felöltözni, úgy, hogy nemcsak az irodában, de az utcán is elegáns megjelenésed lesz. A fekete vagy bézs színt könnyű párosítani, de a sötétkék vagy a szürke kabát is nagyon jó választás, csak egy kicsit jobban kell figyelned, hogy mivel veszed fel.

 

 

 

 

 

 

 

Sál, sapka, Kép: brands.hu

Kép: brands.hu

Sapka, kesztyű és szőrmebélés. Amikor kifejezetten hideg van bátran vedd fel a téli kiegészítőidet, mert nincs rosszabb egy hideg kezű férfinél egy hideg estén. Ha nem szeretnéd végig járni a plázákat egy sapkáért, nézd meg az online áruházak kínálatát! Ott típus, stílus és méret szerint csoportosíthatsz kedvedre, és néhány nap múlva már hordhatod is amit kiválasztottál.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tolldzseki, Kép: brands.hu

Kép: brands.hu

A pufi kabát nem kisfiús. Egy igazi férfi vigyáz magára, és nem fél felvenni egy tollkabátot, amikor igazán hideg van. Egy lezserebb nadrággal és hozzáillő cipővel jól fogsz kinézni és még fázni sem fogsz. Hidd el, hogy egy cégvezetőnek is fel kell néha venni a meleg sapkát és pufi kabátot, hogy ne ágyban töltse a karácsonyt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nagy fehér pulcsi, Kép: brands.hu

Kép: brands.hu

Minden férfinek kell egy nagy kötött pulóver. A karácsonyi ebéden még jobban átérzed majd a tél hangulatát, ha egy kötött, komoly úriemberhez méltó kardigánt hordasz. Ha hideg van, akkor meg nincs is jobb egy puha meleg kötöttárunál.

Télen kissé nehezebb stílusosnak maradni, és összekombinálni az összes réteget, a bakancsot és a sapkát. Ilyenkor még a boltba is nehézkes elmenni vásárolni egy-két alap darabot. Szerencsére a mai világban a webshopok kényelmessé teszik a vásárlást, és hidd el, férfiruhákat is tudsz vásárolni online és még időt is spórolhatsz.

-Tapasztalataim alapján, ma már egyre több férfi kedveli az online vásárlást. Ha egy férfi ismeri a márkát és a méretét sokkal bátrabban rendel interneten pulóvert vagy akár nadrágot, mert energiát, időt és még pénzt is spórol. Én csak ajánlani tudom férfi ismerőseimnek az online ruhaboltokat, mert tudom, hogy a legtöbben nehezen veszik rá magukat, hogy órákat töltsenek az áruházakban – mondja a Brands.hu ügyvezető igazgatója Gerhát-Molnár Irina.

(Forrás: brands.hu)

Hölgyeknek: Így lehetsz szexi az év végi partikon!
Az idei tél hívószavai: pliszírozott szoknya, szőrmerátétes hátizsák és bársony minden mennyiségben! Bár a decemberi dércsípte reggelek eleinte elvehetik a kedvünket a stílusos öltözködéstől, a kezdeti sokkot kiheverve, érdemes kidugni fejünket az óriási téli sálak szorításából. A Fashion Days stylistjai segítenek, miben is nyűgözhetjük le karácsonykor a munkatársakat, rég nem látott rokonokat és miben ragyoghatunk királynőként szilveszter varázslatos éjjelén, hiszen a 2016-os őszi/téli kollekciók bebizonyítják, milyen sokszínű is lehet a tél.

 

 

kulcsszavak:


Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:

Divat és szépség

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!