Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:
2017. szeptember 21. 17:00 | László Márta

LÉGY MAGABIZTOS!

Idén mindannyian divatba jövünk!

Biztos választás, magabiztos stílus – ez a idei őszi-téli divat szlogenje a Fashion Days-nél. Modellek helyett ezúttal divatkedvelők öltik magukra a ruhákat, mert elképzelésük szerint a jól megválasztott öltözet magabiztos fellépéshez és sikerhez vezet.

Tökéletes külsejű modellek helyett a hétköznapi emberekre fókuszál a divatportál.

Női szett, Kép: fashiondays

Kép: fashiondays

Több mint 100 jelentkező közül választottá ki őket, akik olyan mindennapi élethelyzeteket mutatnak meg, mint egy jó hangulatú buli a barátnőkkel, egy táncórai sikerélmény vagy egy közös futás a családdal.

Barátnők, Kép: fashiondays

Kép: fashiondays

– Felmérésünkből kiderült: vásárlóink többsége aktív életmódot folytat, amit mi sem bizonyít jobban, hogy majd 70%-uk mobilról, vagy mobil felületről vásárol. Elsősorban arra vágynak, hogy egyszerre divatos és kényelmes is legyen az öltözetük.

Férfi divat, Kép: fashiondays

Kép: fashiondays

Az új, hétköznapi embereket bemutató koncepcióval azt igyekszünk bebizonyítani, hogy ez könnyen lehetséges. Sőt, a jól megválasztott outfit az önbizalmunkat is növeli – mondta a társaság marketing vezetője, Andrei Chirila.

Sportosos divat, Kép: fashiondays

Kép: fashiondays

Figyelem, Hölgyeim és Uraim! Idén mindannyian divatba jövünk!

5 szemrevaló sminktipp
A szem a lélek tükre, szokták mondani, és általában ez az első, amire pillantásunk is téved más arcán, vagy mikor magunkat szemléljük a tükörben. Nem csoda, ha szeretjük szemünket kiemelni, optikailag nagyobbnak láttatni, és különböző színekbe öltöztetni. Most olyan izgalmas szemfestési trükköket sajátíthatunk el az egyik legismertebb kozmetikai cég tanácsadóitól, amelyekkel mi is könnyedén elkészíthetünk magunknak egy csábos pillantást az őszre.

 

 Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:

Divat és szépség

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!