Cikk nyomtatása | Hozzászólások (1) |
Megosztás:
2016. január 26. 11:00 | Krajcsó Judit

fogyasztóprogram

Hozz magaddal még egy embert! Indul a családi fogyókúra!

A változáshoz idő, türelem, motiváció kell és valaki aki segít fenntartani a lelkesedést. Egy új speciális fogyókúrás programban kizárólag motivációs levéllel és családi támogatással rendelkező jelentkezőket fogadnak.

Február elsején egyedülálló fogyókúrás program indul Budapesten: egy 10 fős csapat szakértői és családi támogatással veselkedik neki a kilók leolvasztásának. A Royal Shape Life életmód program vezetője kizárólag olyan jelentkezőket válogat be közéjük, akik megfelelően motiváltak, és a környezetük is segíti őket céljuk elérése érdekében. Cserébe a résztvevők profi háttérrel, edzésekkel, étkezési felkészítéssel és plusz szolgáltatásokkal garantált eredményt érhetnek el.

Egyedül fogyni is nehezebb Kép: Pixabay

“Ez a fogyasztóprogram azért más mint a többi, mert komplexen kezeli a súlyproblémát. Nem csak egy edzés, nem csak egy étkezési tanácsadás, hanem egy új életmód kezdete. A nagyobb súlyfelesleg valahogy kialakult. Vagy lelki okokra, egészségügyi problémákra, életvitelbeli problémákra utal. Ahhoz, hogy valaki optimális mértékben tudjon fogyni, meg kell néznünk a páciens vérképét, hogy kizárhassuk a hízás okai közül az egészségügyi (hormonális egyensúly, ételintolerancia, anyagcsere megbetegedések) okokat. Ha a vendég vérképe nem mutat az egészségestől eltérőt, akkor az életvitelében és a lelki hátterében kell keresnünk a problémát.
A lelki egyensúlyhoz hozzátartozik a család. Ezért kérjük a fogyni vágyókat, hogy hozzák magukkal egy közeli hozzátartozójukat. Sok esetben más sokkal optimálisabban lát minket, valamint a hozzátartozó segítheti a kitartását. Ha tartós fogyást szeretnénk, akkor az egész család életvitelében változtatni kell. Ha a többiek nem is szorulnak diétázásra, az egészségesebb életvitellel ők is megőrizhetik az egészségüket. A jelentkezőktől motivációs levelet is kérek. Ez pedig azért kell, hogy tudjam az okát, hogy miért szeretne lefogyni. Így fogom tudni, hogy mivel motiváljam őt, hogy kitartson 3 hónapig, és utána persze élete végéig” – mondta Rénes Szilvia életmód tanácsadó és személyi edző, a Royal Shape megálmodója.

A 10 fő részére induló Life programban a jelentkezők csoportokban fognak dolgozni, lesznek kihívások, vicces feladatok, amik megkönnyítik az edzést és az életmódbeli változtatást.
 “Többféle edzést és testkezelő módszert fogunk alkalmazni, kívülről és belülről is támadjuk a zsírokat, hogy örökre megszabaduljunk tőlük. A résztvevők nem mindig együtt edzenek majd, de az egész csoport tud majd egymással kommunikálni. Tudjuk egymást a program alatt is segíteni. Megoszthatjuk örömünket, bánatunkat, sikereinket. A csapatszellem  fantasztikus csodákra képes” – tette hozzá Szilvia.
Miért nehezebb a fogyás 40 éves kor felett?
Nagyon sokan abban a hitben élnek, hogy amikor eljön a 30. vagy a 40. születésnapjuk, olyan drámai változás történik a szervezetükben, amely miatt alattomosabban kúsznak fel a pluszkilók, és sokkal nehezebb leadni azokat. Vajon tényleg nehezebb fogyni 40 éves kor felett?Cikk nyomtatása | Hozzászólások (1) |
Megosztás:

Divat és szépség

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!