Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:
2018. március 01. 18:00 | László Márta

VISZLÁT SZINGLISÉG

Hoppá! Lett egy Nemzetnek Ádámja is!

Kis Gabriella nem szingli többé. A 22 éves szépségkirálynő tavaly november elején ismerkedett meg Ádámmal, akivel gyakorlatilag azóta elválaszthatatlanok egymástól. A Nemzet Szépe szépségverseny második győztese hosszú ideje szingli volt már, és teljesen váratlanul köszöntött rá a szerelem.

Kis Gabriellát nyáron követte be az Instagramon jelenlegi párja, aki rögtön szimpatikussá vált neki, hiszen azon túl, hogy helyes, hozzá hasonlóan az egészségügyben képzeli el a jövőjét. Kölcsönösen kedvelték egymás posztjait, de egy szót sem váltottak, mígnem egy átlagos munkanapon összefutottak a szegedi klinikán, ahol Gabi ápolóként dolgozik.

Kiss Gabriella, Kép: Nemzet Szépe Press

Kis Gabriella, Kép: Nemzet Szépe Press

– Jöttem ki az egyik kórteremből, ő pedig ott állt velem szemben. Teljesen véletlen az egész, mert egyetemi hallgatóként épp aznap volt gyakorlaton nálunk, amikor nappalos voltam, pedig az esetek többségében éjszakai műszakban szoktam dolgozni. Mindketten másként éltük meg a nagy találkozást: elmondása szerint egy EKG-gépet toltam ki az ajtón, én pedig csak arra emlékszem, hogy vért venni indultam, és nagyon zavarba jöttem – mesélte a Nemzet Szépe királynője.

Ádám még aznap bejelölte ismerősnek Gabit a Facebookon, majd néhány nap múlva rá is írt és beszélgetni kezdtek. A fiú javasolta, hogy találkozzanak, mert nem kedveli az online ismerkedést, ezért egy héttel később Gabi ellátogatott egy konferenciára, amit Ádám tartott.

Ez a legnépszerűbb sminktetoválás
Az idősebb és a fiatalabb korosztálynál is a szemöldöktetoválás a leggyakoribb, de az arc összhatásának frissességében elmaradhatatlan szerepet játszik az ajaksatírozás és a szemhéj tetoválás is. Szóval, izgis egy év előtt állunk!

– Az előadás végén összefutottunk, aztán elkísért a munkahelyemre. Néhány nappal később már együtt ebédeltünk, közös programokat szerveztünk, jobban megismertük egymást, és megtaláltuk a közös hangot. Azóta egy párt alkotunk és boldogok vagyunk – fogalmazott Kis Gabriella.

A Nemzet Szépe szépségversenyt 2018-ban immár harmadik alkalommal rendezik meg, a szervezők pedig már várják a lányok jelentkezését.Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:

Divat és szépség

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!