Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:
2018. január 16. 18:00 | László Márta

TE HOL LAKSZ?

Hoppá! FEJÉREK a legszebb magyar lányok!

Milyen tulajdonságokkal kell rendelkeznie egy szépségkirálynőnek? Egyebek között ez is pontosan kiderült a Nemzet Szépe szépségverseny szervezőinek nem reprezentatív közvélemény-kutatásából. A válaszadók szerint Fejér megyében élnek a legszebb magyar hölgyek, utána jönnek a budapestiek, a harmadikok Borsod-Abaúj-Zemplén megyeiek. És ez így lesz a jövőben is?

A Nemzet Szépe szervezői az elmúlt hetekben többek közt arra is keresték a választ, hogy melyik megyében élnek a legszebb magyar lányok. Egy internetes kérdőívet készítettek, amelynek eredménye szerint a válaszadók 21,4 százaléka úgy véli, hogy a Fejér megyei lányok a leggyönyörűbbek. A második helyen a budapestiek végeztek 14,5 százalékkal, a képzeletbeli dobogó legalsó fokára pedig Borsod-Abaúj-Zemplén megye állhatott fel a válaszok 6.8 százaléka alapján.

Nemzet Szépe verseny, Kép: Koncsek Ádám

Nemzet Szépe verseny, Kép: Koncsek Ádám

A majd 300 válaszból kiderült az is, hogy az emberek szerint az intelligencia (91 %), az őszinteség (72,6 %) és a céltudatosság (67,5 %) a három legfontosabb jellemző, amellyel egy szépségkirálynőnek rendelkeznie kell.

Új sminktetoválási irányzat született
Készüljetek, hölgyek! Így lesztek szépek! Kalcsu Kati a sminktetoválás hazai meghonosítója, új irányzatot hozott létre. Az Haute Couture Sminktetoválás – akárcsak a divatban – a legmagasabb minőséget testesíti meg.

Ezek mellett szintén fontosnak tartották, hogy a királynő megbízható, illemtudó és céltudatos legyen, ugyanakkor a kérdőívet kitöltők szerint az már kevésbé lényeges, hogy a szépség családcentrikus és toleráns-e?

A válaszadók valamivel több mint 90 százaléka gondolja úgy, hogy elsődlegesen az arc számít egy szép lány esetében. Ezt követően a szeme (59,4 %) és a haja (55,6 %), ami kiemelten fontos. Többen a kezeket és a feneket jelölték meg, mint lényeges külső jegy, de meglepő, hogy a mosoly és a fogak csak elenyésző szavazatot kaptak!

A Nemzet Szépe szépségversenyt 2018-ban immár harmadik alkalommal rendezik meg, a szervezők pedig már várják a lányok jelentkezését.

A szőkék nem buták, de csalfák! 5 típus, akit kerülj el!
Sokszor egyértelmű jele van annak, hogy a párunk megcsal minket. A megváltozott szokások, gyanús titkolózás, a telefon elrejtése mind elülteti bennünk a gondolatot, hogy a párunk titkol valamit előlünk, és valószínűleg megcsal minket. De mi lenne akkor, ha már eleve tisztában lennénk azzal, milyen típusú embereknél futunk nagyobb eséllyel bele egy esetleges megcsalásba? A hazai szeretőkereső portál, a viszony.hu saját felhasználóinak statisztikáiból és több tudományos kutatás alapján összeállított egy listát, mely típusoknál jobb óvatosnak lenni.Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:

Divat és szépség

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!