Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:
2016. május 23. 11:00 | Krajcsó Judit

ALAKFORMÁLÓ LÉ

Görög Zita vértisztító és karcsúsító limonádéja – ez a bombaforma titka!

Létezik néhány apró trükk, amivel a sport és a fogyókúra mellett rásegíthetünk arra, hogy még a strandszezon előtt formába hozzuk magunkat. Görög Zita például egy Hollywoodban is népszerű zsírégető limonádé hatásában hisz.

A bikiniszezon közeledtével mindenki pánikszerűen elkezd diétázni és az is rója a szigetköröket, aki az év többi napján inkább a fotelt választja. Akár egészséges életmódra törekszünk, akár csak egy pár kilótól akarunk megszabadulni, hogy jól mutassunk a strandon, a válogatott étrend mellett elengedhetetlen, hogy minél több vizet fogyasszunk. Görög Zita is így készül a strandszezonra, meg néhány apró trükkel, amit örömmel oszt meg mindenkivel.

Kép: sajtóanyag

– Fontos, hogy ne csak a víz mennyiségére, hanem a minőségére is odafigyeljünk. Ha a magnéziummal dúsított, szűrt vízbe belecsempészünk még pár méregtelenítő-zsírégető hozzávalót, nagy valószínűséggel jobban olvadnak majd a kilók is – árulta el a modell.

Görög Zita kedvenc méregtelenítő limonádéjának a magnéziummal dúsított víz mellett van egy másik fontos összetevője is: a vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag juharszirup. A tengerentúlon a juharszirupos, fűszeres ital a Hollywood-i sztárok, többek közt Beyonce egyik kedvenc méregtelenítő limonádéja, amivel rásegítenek arra is, hogy megszabaduljanak a pluszkilóktól.

– Ha ezzel az itallal indítom a napot az nemcsak a reggelemet teszi energikussá, de az egész napomra pozitív hatással van, ráadásul méregtelenít és fogyaszt is. Külön jó érzés, hogy már korán reggel, közvetlenül ébredés után tettem valamit az egészségemért és persze a szépségemért is. Néhány éve még bármit ehettem büntetlenül, de tudom, hogy az étkezés mellett időben el kell kezdenem odafigyelni olyan dolgokra is, amik később is segítenek megőrizni az alakomat – mondta Görög Zita.

Görög Zita kedvenc fűszeres zsírégető limonádéjának összetevői:

  • 1 liter szűrt, magnéziumos víz,
  • 2 evőkanál juharszirup,
  • 1 késhegyni Cayenne-bors,
  • 2 evőkanál frissen facsart citromlé.

Ez az ital amellett hogy tisztítja a vért, a vesét, az emésztőrendszert  fokozza az anyagcserét, és megakadályozza a vércukorszint ingadozását is. A fűszeres limonádétól sokkal energikusabbak leszünk, bónuszként pedig a bőrünk és a hajunk is megszépül.

Milyen szénhidrátot fogyaszthatunk a fogyókúra alatt?
Amikor diétázunk, legyünk tisztában azokkal az alapszabályokkal, amelyeket érdemes betartani ahhoz, hogy célunkat elérjük. A legnagyobb tévedések egyike, hogy a szénhidrátokat teljes mértékben mellőzni kell az étrendünkből. Barátunk, vagy ellenségünk a szénhidrát, ha fogyókúrázunk?


Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:

Divat és szépség

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!