Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:
2014. március 07. 15:00 | Timar Gigi

merész minták

Hagyd kitörni a vadállatot!

Az állatminta évek óta nem kopik ki a divatból, különösen a melegebb évszakokban jönnek be a merész minták. Ahhoz azonban, hogy feltűnő és szexi legyen, de nem közönséges, nem mindegy, hogy viseled. Segítünk!

Lehet nem kihívóan is viselni – Kép: bijouxbijoux.com

Az állatos cuccok remek lehetőséget jelentenek, hogy élvezetes túlzásokba essünk, erre számos példát látunk a legnagyobb márkák kifutóin éppúgy, mint a menő street style blogokon. Az igazán magabiztosaknak bármit szabad, de mi, földi halandók, jobb tesszük, ha biztosra megyünk. A övetkező szabályok betartása afféle sorvezető lehet, bevezetés az állatmintákba.

Egyszerre egyfélét!
Hiába passzol színben vagy fazonban két ilyen ruhadarab, álljunk ellen a kísértésnek! Az összhatás könnyen lehet ugyanis kaotikus, és ugye senki nem szeretne egy túlzottan sikeres vadászhoz hasonlítani…

Egyszerre egyet darabot!
Az se jó megoldás, ha tetőtől talpig párducba bugyoláljuk magunkat. Egy jól megválasztott holmi épp elég ahhoz, hogy kitűnjünk a tömegből! Párosítsuk inkább visszafogottabb színű darabokkal.

Minta helyett állat
Már néhány szezon óta az állatok nem csak bundájuk mintájával hódítanak, de képeikkel is. Jöhetnek az állatos ékszerek, az állatok, madarak képével díszített pólók és a többi. Így kiélvezheti a vadóc trendet az is, akitől a végzetasszonyás szőrmeminta távol áll. De hordhatsz lovas cuccokat is, állítólag idén az hoz szerencsét!

Feketével üt!
Egy-egy állatmintás darab azért is jó beruházás, mert a legjobban feketével mutat a divatguruk szerint, és ilyen mindannyiunk szekrényében ott lapul. A fekete kiemeli a mintát, klasszikus, elegáns, de mégis feltűnő. Mit akarhatnánk ennél többet?

Nem mindegy, mit emel ki
Az állatminta ugyebár vonzza a tekintetet – de nem mindegy, hogy hová! Ha nagyobb a popsid, akkor inkább felülre húzz mintásat, vagy épp fordítva, ha az passzol az alakodhoz. De már egy ilyen mintás kendő vagy táska is sokat dob az öltözéken.

Kép: Wolf&Badger

Légy merész!
Végül hangsúlyozzuk, hogy senkit nem akarunk eltántorítani a kísérletezéstől! Merészebbek próbálkozhatnak az állatmintás darabok más mintákkal való keverésével is (híres tervezőknél működött jól például csíkossal vagy akár virágossal is). Ha emellett voksolunk, akkor viszont szükség lesz önkritikára. A merész nem biztos, hogy csinos is. Ha viszont rátalálunk egy tuti dögös szettre, viseljük magabiztosan!

kulcsszavak:


Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:

Divat és szépség

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!